Utěrka jako dekorace

Kategorie: Bytový textil, Kuchyně,

NOVAline banner


Krásná kuchyňská utěrka se bude úžasně vyjímat na madle trouby nebo háčku na stěně. I tak praktický kuchyňský doplněk může být zároveň krásnou a stylovou dekorací.

 

Kvalitní utěrky, se kterými bude práce v kuchyni radost, jsme pro vás připravili do kategorie Bytový textil. Zde narazíte nejenom na utěrky, ale i chňapky, kuchyňské rukavice nebo překrásné zástěry. Pokud rádi dáváte dárky, které neleží v koutě, ale udělají velkou službu, mohou být tyto kousky i skvělým tipem na dárek pro ženy.

 

 

kuchynska-uterka-krava-40x60cm-three

Kuchyňská utěrka kráva 40x60cm s motivem hospodářských zvířat se skvěle hodí do venkovsky zařízených kuchyní.

 

 

kuchynska-uterka-a-touch-of-holland-40x60cm

Kuchyňská utěrka A Touch of Holland 40x60cm jakoby patřila do malého domečku mezi větrnými mlýny. Utěrka se v kuchyni vždycky hodí a nejen při vaření. Textil totiž dokáže zázraky a tak i malý doplněk v podobě krásné utěrky rozzáří kuchyni během chvilky.

 

 

kuchynska-uterka-modre-kostky-60x60cm-one

Kuchyňská utěrka modré kostky v chalupářském stylu. Ve stejném designu naleznete utěrku i v červené barvě a keramiku do kuchyně. Slaďte Vaši kuchyni k dokonalosti!

 

 

kuchynska-uterka-v-chaluparskem-stylu-country-60x60cm-three (1)

Kuchyňská utěrka v chalupářském stylu Country 60x60cm s károvaným červeno-bílým vzorem bude ozdobou Vaší kuchyně. Ve stejném designu naleznete v nabídce i keramiku do kuchyně – kolekce Country.

 

 

kuchynska-uterka-den-na-farme-40x60cm-four

Kuchyňská utěrka Den na farmě 40x60cm

 

 

kuchynska-uterka-den-na-farme-40x60cm-two

I tak praktický kuchyňský doplněk, jako je utěrka, může být zároveň krásnou a stylovou dekorací.

 

 

197x197uterka

NOVAline banner
Tagy: