Vlastní bylinková zahrádka

NOVAline banner

Čerstvé bylinky dodají každému jídlu úžasnou chuť, vůni i barvu. Jejich pěstování navíc není žádná věda,  a tak si můžete doma snadno vytvořit vlastní bylinkovou zahrádku. Stačí k tomu pár květináčků a Vaše kuchyně rázem ožije.

 

A nezapomeňte i na šikovné pomocníky, kteří Vám pomohou s přípravou jídla. Co takhle chleba s pažitkou nebo domácí bylinkové pesto? Nůžky i hmoždíř máme. A vy?

 

Pokud se chcete dozvědět něco o tom, jak správně pěstovat bylinky, navštivte náš starší článek, kde se vše dozvíte.

 

 

vlastní bylinková zahrádka

Vlastní bylinková zahrádka

 

 

Hmoždíř

Hmoždíř byl kdysi nedílnou součástí každé kuchyně našich babiček. Dnes je velmi opomíjeným pomocníkem. Čerstvě nadrcené bylinky, koření či příprava domácího pesta se stane maličkostí.

 

Nůžky na pažitku

Nůžky na pažitku jsou šikovným pomocníkem v každé kuchyni. Čerstvé bylinky dokáží dodat jídlu skvělou chutˇ, vůni i barvu. Dopřejte si na jemno nakrájenou voňavou pažitku na čerstvém chlebu nebo bramborách.

 

dózy na koření

Přenoska na dochucovadla je velmi praktický doplněk do Vaší kuchyně. Šest dóziček na koření budete mít stále po ruce a Vaší kuchyni budou moc slušet, uvidíte!

 

kruh na sušení bylinek

A sušení bylinek či květin může začít. Krásná voňavá dekorace pro Váš domov, která Vám navíc umožní nasušit vlastní úrodu.

 

sekáček na bylinky

Sekáček na bylinky s prkýnkem je skvělým dárkem pro každého kuchaře/kuchařku, který si potrpí při vaření na čerstvé suroviny.

 

květináč na bylinky s nůžkami

Proutěný květináč na bylinky s nůžkami 17x14x18cm umístěte na pracovní kuchyňskou desku nebo na parapet a užívejte si vaření s vlastními čerstvými bylinkami. Uvidíte, že jídlo získá mnohem lepší chuť, než s těmi sušenými. Navíc bylinky budete mít každý dne po ruce. V létě i v zimě.

 

nástěnná police na bylinky

Nástěnná police na květiny bedýnka 39x12x29cm potěší každého zahrádkáře. Na polici umístíte několik menších květináčů, třeba s bylinkami. Budete je tak mít všechny pěkně pohromadě a využijete zároveň prázdné místo na stěně.

 

květináč na bylinky

Květináč s výraznou patinou a motivem srdce nadchne všechny křehké duše a milovníky romantiky. Rozněžněte svůj kousek přírody a dopřejte rostlinám krásné obaly. Uvidíte, jak božsky budou vypadat. Květináč je dostupné ve 3 různých velikostech.

 

květináč na bylinky

Květináč vhodný nejenom na pokojové a zahradní rosltiny, ale klidně i právě na bylinky do kuchyně.

 

Jmenovky k rostlinám

Jmenovky k rostlinám zinkové 19cm (set 6ks) jsou praktickým pomocníkem při výsevu zeleniny i bylinek. Spolehlivě rozpoznáte, kde co je a nesáhnete vedle.

 

NOVAline banner
Tagy: