Zvlhčovače vzduchu na topení

NOVAline banner

Zvlhčovače vzduchu

 

Topná sezóna se blíží, ale s ní i nepříjemnost v podobě často nesnesitelně suchého vzduchu v bytě. A suchý vzduch s námi může pořádně zamávat. Máme vyschlo v krku, nutkání ke kašli nebo velmi vysušenou pokožku. Zhoršuje se také kvalita spánku a místo ranního pocitu vyspání se může dostavit bolest hlavy. Všem těmto problémům ale můžete zabránit pořízením zvlhčovače vzduchu.

 

Keramické zvlhčovače vzduchu pořídíte v různých barvách a provedeních. Jedno vám ale můžeme zaručit – budou se vám líbit úplně všechny! V dnešním článku si je představíme a dozvíme se, jak fungují.

 

 

Zvlhčovače vzduchu

 

Zvlhčovače vzduchu

Zvhlčovače vzduchu jsou i nádherným bytovým doplňkem

 

Keramické zvlhčovače

 

Každý zvlhčovač, neboli odpařovač, se dodává včetně háčku na zavěšení. Do zvlhčovače vzduchu nalijete vodu a umístíte jej na topení. Díky pozvolnému odpařování vody se tak zbavíte suchého vzduchu a zároveň se nemusíte bát ani vzduchu příliš vlhkého. Nádobka není tak velká, aby vzniklo riziko plísně na stěnách a vy sami si řídíte, kdy vodu do zvlhčovače dolijete podle potřeby.

 

zvlhčovač vzduchu

Home, sweet home – tent zvlhčovač to řekne za vás.

 

A máme pro vás skvělý voňavý tip! Zvlhčovač vám může sloužit zároveň jako takový aroma difuzér. Stačí do vody přidat pár kapek éterického oleje nebo vonné esence. Vzduch se nejen pročistí, ale také krásně provoní. Když si navíc zvolíte vůni máty nebo eukalyptu, výrazně lépe se vám bude dýchat.

 

zvlhčovače vzduchu

Pokud máte rádi sovičky ve všech podobách, je tento zvlhčovač pro vás ideální

 

Díky veselým barvám a stylovému designu ale nebudou jen praktickými pomocníky. Budou také nádhernou dekorací, která oživí interiér. A to nejen doma – skvěle se budou vyjímat i ve stylových “domácích” restauracích nebo hotelech.

 

zvlhčovač vzduchu na radiátor

Na topení vám můžou viset různě barenvá krásná keramická srdíčka

 

 

zvlhčovač vzduchu na topení

Zlvhčovače ve tvaru domečků budou roztomilou ozdobou

 

 

zvlhčovač

Zvlhčovač se srdíčky se vám určitě bude hodit

 

Zatočte se suchem v bytě a pořiďte si některý z těchto krásných zvlhčovačů vzduchu.

 

Zvlhčovače vzduchu

NOVAline banner
Tagy: