Zvonkohry

NOVAline banner

Zvonkohry do bytu i zahrady

 

Zvuk zvonkohry ladně se houpající ve větru je jeden z nejkrásnějších zvuků, které vás uklidní a dostanou do pohody. Zvonkohry úžasně navodí příjemnou atmosféru při relaxu na zahradě či terase.

 

V naší nabídce najdete různé množství krásných zvonkoher. Můžete vybírat mezi zvonkohrami bambusovými, které mají příjemný dunivý zvuk, mezi kovovými zvonkohrami s jemným zvukem cinkajících tyčinek nebo litinovými zvonkohrami, které lze využít také jako zvonky.

 

 

Zvonkohry jsou nejen krásnou dekorací do zahrady, ale jsou také milou drobností, jakou můžete obdarovat své blízké. Zvonkohry potěší jistě nejen svým vzhledem, ale také zvukem, který vás vašim blízkým třeba vždy připomene.

 

Zvonkohry

Nádherné zvonkohry do bytu i do zahrady

 

Bambusové zvonkohry

 

Bambusové zvonkohry mají svůj specifický krásný zvuk. V naší nabídce navíc najdete tyto krásné bambusové zvonkohry v různých velikostech, které jsou ručně vyráběné z kokosové skořápky a bambusových dílů.

Zvonkohra z bambusu

Bambusová zvonkohra na zahradu

 

Bambusová zvonkohra 50 cm

Bambusová zvonkohra 50 cm vhodná na zahradu

 

 

Dřevěné / kovové zvonkohry

 

Tato zvonkohra je jako stvořená do zahrady! Na našich stránkách tuto zvonkohru najdete ve třech různých variantách – všechny ale s podobiznou roztomilého ptáčka. Do zvuku této zvonkohry se doslova zamilujete.

Závěsná zvonkohra s ptáčky

Zvonkohra s dřevěnými ptáčky ve 3 variantách

 

 

Krásná kovová zvonkohra s dřevěnými prvky bude ideálním doplňkem na balkón nebo zahradu. V letním vánku bude zvonkohra vydávat krásný zvuk, který vás uklidní a dostane do pohody.

Venkovní zvonkohra rovná

Venkovní zvonkohra rovná ve stříbrném provedení

 

Zvonkohra z perforovaného plechu s podobou sovičky je úžasným nápadem, jak obdarovat své blízké. Ozdobnými otvory krásně prosvítá světlo a pohybem vytváří zvonkohra nejen krásný zvuk, ale i odlesky na zeď.

 

Větrná zvonkohra

Kovová zvonkohra se sovičkou

 

Litinové zvonkohry

 

Dalším typem zvonkoher, které můžete v naší nabídce najít, jsou zvonkohry litinové. Tato zvonkohra je s roztomilým motivem ptáčka a skvěle poslouží například také jako zvonek ohlašující návštěvy. Tak jako tak ale bude krásnou dekorací přede dveře.

Zahradní zvonkohra

Zahradní zvonkohra z litiny s dekorací ptáčka

 

Další litinovou zvonkohrou z naší nabídky je tato krásná podlouhlá zvonkohra se sluncem a zvonkem. Zvonkohra opět skvěle poslouží také jako zvoneček a ve větru bude vydávat krásné a uklidňující zvuky.

 

Zvonkohra z litiny

Závěsná zvonkohra se sluníčkem z litiny

 

Zvonkohry jsou úžasným doplňkem do zahrady či na terasu, ale samozřejmě dělají parádu i uvnitř. Zvuk zvonkohry vlající ve větru je velice uklidňující a jistě vám přinese vzpomínky na letní měsíce i v zimě.

 

NOVAline banner
Tagy: