Modely aut, letadel, motorek a jízdních kol

NOVAline banner

Minulý týden jsme se věnovali porcelánovým panenkám, patřícím do kategorie věcí, které zaujmou především ženy. Abychom však potěšili i návštěvníky z řad mužů, připravili jsme pro Vás následující téma čistě pánského stylu. I když je pravda, že i některé ženy mají zálibu v drahých autech či motorkách. Často však s maličko jiným záměrem než muži 🙂

 

kovový model auta

 

Kategorie Modely aut, kterou naleznete na našich stránkách však přitahuje pozornost i žen z jednoho prostého důvodu.

 

Nádherné kovové modely jsou totiž skvělým dárkem pro muže každého věku. Potěší teenagera s oblibou v rychlých autech a silných motorech, stejně tak jako Vašeho manžela, přítele, tatínka i dědečka.
Modely aut, letadel, motorek a kol ZDE>>>

 

retro modely

 

Model auta ozdobí pracovnu i obývací pokoj.

 

Nově jsme pro Vás přichystali také retro pokladničky, které se k modelům náramně hodí. Pokladnička ve tvaru autobusu nebo plechové čerpací stanice není zcela typická. O to víc nám padly pokladničky do oka a chtěli jsme je mít.

 

pokladničky

 

Modrý autobus slouží nejenom jako pokladnička, ale i jako stojánek na tužky.  Je tedy vhodný na každý pracovní stůl, ať už doma či v práci.  Zbylé korunky ze svačin či oběda můžete střádat do tohoto stylového modelu autobusu.
Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo miluje adrenalin a rychlou jízdu na dvou kolech, nad dárkem pro tohoto nadšence už nemusíte váhat ani vteřinu.

 

model motorky

 

Model motorky bude tím pravým dárkem pro každého motorkáře.

dárek pro motorkáře

 

Má-li však obdarovaný spíše blíž k přírodě a nebo dokonce pracuje v zemědělství je lepší volbou model traktoru.

 

Retro model traktor je ručně vyráběný.  Traktor je vyroben z kovových částí a plechu. Pouze imitace pneumatik je vyrobena z pryže. Traktor má otáčecí kola a tak umožňuje jízdu vpřed a vzad.

Nejedná se ale o hračku. Tento výrobek je určen k dekoraci, nebo jako hračka pro ,,velké kluky,, …

 

model traktor

 

Pro milovníky železnic představujeme model velké parní lokomotivy. Celá lokomotiva je vyrobena z plechu a kovových součástí.

 

model vláčku

 

Luxusní kovové modely jsou opravdu vkusným dárkem. Při vhodném výběru se stane dárek velmi osobní a bude přesně vystihovat zálibu obdarovaného člověka.

NOVAline banner
Tagy: