Anglický styl kuchyně s T&G Woodware

NOVAline banner

O tom, že kuchyně je nejrušnějším místem v domě není pochyb. Mnoho lidí však považuje kuchyni za ryze praktickou součást domova a zapomínají na její estetickou stránku. Pokud však svoji kuchyni a jídelnu vybavíte stylovými doplňky, které budou nejenom praktické, ale zároveň reprezentativní, můžete se dočkat prostoru, ve kterém se budete cítit natolik příjemně, že ho nebudete chtít už nikdy opustit. Vaření se stane doslova zábavou a stolování bude radost.

 

Kuchyňské doplňky anglické značky T&G Woodware jsou krásnou ukázkou kvality, designu a kouzla venkovské kuchyně. Kolekce obsahují zejména dózy na potraviny, které v kuchyni využíváme a potřebujeme nejvíc. Dóza na cukr, dóza na čas, na sušenky, dóza na máslo, chlebník, dóza na vařečky, stojánek na vajíčka, konvice, hrnečky, cukřenka nebo talířek na čajové sáčky. To vše v dokonale tlumených barvách krémové, šedé a zelené barvy s jednoduchým označením kolekce Pride of  Place a typu dózy.

 

Kompletní kolekce této značky jsou již na cestě k nám. Brzy tak můžete nové kousky očekávat v kategorii PŘIPRAVUJEME, později v kategorii Doplňky do kuchyně nebo Dózy na potraviny.

 

T&G Woodware

Kuchyňské doplňky T&G Woodware Pride Of Place

 

 

Pride of place

Kuchyňské doplňky T&G Woodware Pride Of Place

 

 

 

keramika Pride of Place

Keramika T&G Woodware Pride Of Place

 

 

Pride of Place

Keramika – dóza na sušenky T&G Woodware Pride Of Place

 

 

Pride of Place keramika

Chlebník T&G Woodware Pride Of Place

 

 

pride of place

Kuchyňské doplňky T&G Woodware Pride Of Place

 

 

Pride od Place

T&G Woodware Pride Of Place

 

 

Kolekce CREAM & COUNTRY je opět laděná do jemných tónů, ale výrobce si zde pohrává s kombinací velkých puntíků a neutrálních proužků. Pruhovaný vzor je brán všeobecně jako univerzální, proto se dá velmi dobře a snadno kombinovat s jinými. Jemná mentolová a krémová barva společně se vzory vytváří decentní a přitom zábavnou keramiku, která rozzáří každou kuchyni.

 

Krásný design a kvalita je zde povýšen ještě o stupínek výš, protože hravost celé kolekce je vidět už na první pohled.

 

 

T&G Woodware

Kuchyňské doplňky T&G Woodware CREAM&COUNTRY

 

 

T&G Woodware

Keramika CREAM&COUNTRY

 

 

CREAM&COUNTRY

T&G Woodware CREAM&COUNTRY

 

 

T&G Woodware

Keramika T&G Woodware

 

97x197-30faca3f0dae911983218c1ed3665946

 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: