Zorganizujte kuchyni s keramikou Pride of Place

Suroviny na vaření zaberou v kuchyni celkem dost místa, a tak rozhodně není od věci vyřešit jejich ukládání prakticky. Do skříněk schováme kde co, ale proč nevyužít i otevřený prostor polic a pracovní desky. Musíme ale myslet na to, že všechno bude na očích a mělo by tedy být pěkné na pohled.



Anglický styl kuchyně s T&G Woodware

O tom, že kuchyně je nejrušnějším místem v domě není pochyb. Mnoho lidí však považuje kuchyni za ryze praktickou součást domova a zapomínají na její estetickou stránku. Pokud však svoji kuchyni a jídelnu vybavíte stylovými doplňky, které budou nejenom praktické, ale zároveň reprezentativní, můžete se dočkat prostoru, ve kterém se budete cítit natolik příjemně, že ho nebudete chtít už nikdy opustit. Vaření se stane doslova zábavou a stolování bude radost.



Ego dekor | Inspirace a radost z dekorování ♥ NOVAline.cz

Ego dekor je rodinná společnost, která nabízí na český a slovenský trh kvalitní designové doplňky do domu a zahrady. Kromě vlastní kolekce Ego dekor collection je tento velkoobchod i výhradním distributorem holandské společnosti Esschert design, francouzského skla La Rocheré, španělské kameniny Costa Nova a recyklovaného skla San Miguel.

Na základě naší dlouhodobé spolupráce můžete veškerý sortiment těchto značek najít i v nabídce našeho
obchodu.

 

Nejžhavější novinky i osvědčené stálice držíme skladem, abychom Vám je již zítra mohli doručit.

  • 30 denní záruka na vyzkoušení i při nákupu v kamenné prodenjě
  • doručení do druhého dne
  • O.P. hodnoceny nezávislu společností dTest
  • Infolinka po-pá 8-17     734 322 587