Clayre&Eef

NOVAline banner

Bytové doplňky, které dělají dům domovem. Tak jednoduše můžeme specifikovat výrobky nizozemské rodinné firmy Clayre&Eef, která pod tímto jménem má své místo na trhu již více než 10 let.

 

Design nabízených kolekcí vzniká přímo v sídle firmy, kde se vše kreslí a maluje do posledního detailu. Z každého kousku je tak cítit pečlivost, kvalita a vše zapadá do venkovského stylu bydlení. Dekorace na chalupu a kvalitní bytový textil vytváří onu zmiňovanou domácí atmosféru a útulno.

 

clayre eef

Clayre&Eef

 

 

V nabídce této značky naleznete doplňky snad do všech místností v domě. Velkou část nabídky tvoří keramika a textil do kuchyně. Výrobky jsou stylově řazeny do kolekcí, které vždy krásně ladí a pokud se do některé z nich zamilujete, můžete si ve stejném designu pořídit vše, na co si jen vzpomenete.

 

clayre eef

Clayre&Eef

 

 

 

 

clayre eef

Clayre&Eef

 

 

Od Clayre&Eeef jsme si oblíbili i koupelnové doplňky v rustikální stylu. Stojany na ručníky, háčky, věšáky, držáky na toaletní papír a překrásné keramické koupelnové sady. S takovými kousky dostane hned každá koupelna nový kabát a budete se v ní cítit skvěle. Ať už doma nebo na chalupě.

 

clayre eef

Koupelnové doplňky od Clayre&Eef

 

 

 

Tato značka nabízí i vintage foto rámečky všech velikostí a tvarů. Rámečky jsou většinou s patinou a dřevěný či kovovým zdobením. Kromě klasických foto rámečků má Clayre&Eef v oblibě i velmi malé rámečky, jakési “medailony”, které vypadají jako právě nalezené na staré půdě. Pokud se s oblibou obklopujete věcmi, které připomínají krásu starých časů, jistě si přijdete na své.

 

clayre eef

Foto rámečky od Clayre&Eef

 

 

 

Postupně vám budeme představovat všechny kategorie a nové kolekce od této značky. Můžete se tak těšit na nové neokoukané kousky a společně s námi dělat váš domov stále krásnější a útulnější.

 

Za tým NOVAline připravila

Michaela

NOVAline banner
Tagy: