Domovní číslo

NOVAline banner

Domovní číslo často napovídá o tom, co naleznete uvnitř stavení. Keramická čísla na dům naznačí, že i za dveřmi tohoto příbytku naleznete jistě i další dekorace z keramiky. Teploměry, keramická pítka do zahrady, nebo keramické postavičky v zahradě.

Kovaná domovní čísla budou jistě doplněna ve zbylých zákoutích interiéru nebo zahrady litinovými dekoracemi, konzolami, nebo litinovými teploměry.

Čísla na dům tedy mohou o nás mnohé napovídat.

Čísla popisná na dům máme v celé své číselné řadě, často i s písmeny A, B, C, pro označení vchodu, nebo pavilonu.

číslo na dům "1"
číslo na dům “1”

Domovní čísla na fasádu s ornamentem jsou vyrobené z vyššího materiálu litiny, než ostatní řady v naší nabídce. Každá z čísel má připravené dva otvory pro připevnění. Jejich váha je cca 140g.

domovní číslo
domovní čísla všech čísel i písmen na fasádu

Čísla na dům s otvory mají hmotnost cca 90g, každé z nich je opatřeno dvěmi otvory pro připevnění. U tohoto typu čísel můžete zaměnit číslici 6 a 9. V případě vyprodání jednoho z jich, je tedy možné nahradit číslo a vytvořit přesně takové, jako potřebujete.

číslo popisné na dům
číslo popisné na dům

Popisná čísla na dům vždy na náš sklad pořizujeme v dostatečném množství, abychom celou číselnou řadu doprodaly co možná nejpřesněji ve stejný čas. Nejpoužívanější jsou samozřejmě 1, 2, 3 atd. Děláme tedy maximum, abychom se předzásobili těmito čísly ve větším množství, než zbylá čísla.

domovní číslo na fasádu
domovní čísla na fasádu

Často nas oslovují stavební firmy, které si pořídí pro všechny domy stejný typ čísel. Pokud potřebujete větší množství čísel, kontaktujte naši infolinku 734 322 587 (po-pá 8:00 – 16:00)

číslo na dům
číslo na dům
domovní čísla na fasádu
domovní číslo na fasádu
domovní číslo popisné
domovní číslo popisné
domovní číslo popisné
domovní číslo popisné
domovní číslo
domovní čísla na dům a fasádu

Domovní číslo vždy pevně připevněte. Bude vchod do domu zdobit možní několik desetiletí …

NOVAline banner
Tagy: