Hodiny

NOVAline banner

Nástěnné hodiny

 

Čas je zvláštní veličina. Nutí nás uspořádat si dny, týdny, měsíce a roky tak, aby všechno fungovalo tak, jak má. Někteří lidé stále pronáší tu nepěknou větu: „Nemám na nic čas!“. Čas nás skutečně může pěkně honit, ale nesmíme se nechat.

 

Stylové nástěnné hodiny nám sledování běhu času mohou zpříjemnit. Nechte se inspirovat bohatou nabídkou nástěnných hodin.

 

nástěnné hodiny

Nástěnné hodiny Novaline XXL

 

A k tomu už dlouho lidem slouží hodiny. Odpočítávají čas všem spravedlivě. Takže všichni máme stejně 24 hodin denně a záleží jen na nás, jak si je uspořádáme. A také ( a to je nejdůležitější! ) komu věnujeme náš vzácný volný čas. Protože ještě hůř než „Nemám na nic čas!“, zní „Nemám na tebe čas!“

 

hodiny

Stylové kovové hodiny mohou být zavěšeny postaveny na komodu.

 

 

V naší nové kolekci najdete hodiny malé i velké,náatěnné i na postavení, také oboustranné, k dekoraci nejen na chalupu, ale všude tam, kde potřebujeme být ” v čase”… Hodiny jsou různého stylu od kavárenských až po decentní anglický styl.

 

zahradní hodiny

Kovové nástěnné hodiny mohou být použity i pro venkovní umístění, například pod zahradní pergolu.

 

 

Přesnost je výsadou králů, dobrý král je dochvilný. Přijít včas znamená přijít tak akorát, ani brzo, ani pozdě. Není nic horšího, než když nám ujede ten správný vlak. Hodiny jsou velmi dobrým pomocníkem, abychom všude chodili včas.

 

Budík

 

Hodiny na zeď

Nástěnné hodiny HOME DEK2408

 

 

Dekorace do restaurace

Hodiny do restaurace Old Town o průměru 47cm.

 

 

hodiny

Hodiny Antique de Paris zaujmou impozantním vzhledem a velkými římskými číslicemi. Průměr 48 cm.

 

 

venkovní hodiny

Nástěnné hodiny antique de paris 48cm

NOVAline banner
Tagy: