Home office

NOVAline banner

Home office – práce v pohodlí domova či zahrady

 

Je pro vás home office novou situací a úplně nevíte, jak s ní naložíte? Jste už v režimu práce z domova zběhlí? Tak či tak je skvělým nápadem využít krásné a teplé počasí venku a zařídit si home office pod pergolou na zahradě.

 

Uvidíte, že se vám režim home office zalíbí! Práce na čerstvém vzduchu přinese nové nápady, zvýší produktivitu a zmírní stres z práce. Pokud nemáte na práci na zahradě dostatečné vybavení, nemusíte zoufat. V naší nabídce najdete originální a praktický zahradní nábytek, komody na vaše složky i osvětlení, když se vám home office protáhne do večerních hodin.

 

 

Home office pro některé nemusí být příjemnou záležitostí – mnohdy chybí motivace, morálka nebo kontakt s kolegy. Práce z domova je ale naopak skvělou možností k tomu utřídit si pracovní i osobní myšlenky a tím zvýšit nebo zefektivnit svůj výkon. Home office ale neumíste zákonitě vykonávat doma, stísnění mezi čtyřmi stěnami. Pokud máte zahrádku, terasu nebo balkón, je ideální vytáhnout notebook ven a pustit se do práce tam.

 

V naší nabídce najdete spoustu výrobků, které vám zmíněný home office venku velmi usnadní. Nechte se proto inspirovat možnostmi zahradního nábytku, regálů nebo osvětlení a uvidíte, že se na práci budete těšit!

 

Balkonový nábytek

Balkonový nábytek pro jednodušší home office

 

Zahradní lavici můžete využít jako středobod vašeho pracování v režimu home office. Lavice je složitelná, takže je ideální i na balkón. Dřevěná deska zajistí stabilní posezení a opěradlo zase rovná záda.

 

Zahradní lavička šedá

Zahradní lavička na home office v šedé barvě, rozložitelná

 

Abyste během home office byli v úplném pohodlí, doporučujeme k zahradnímu nábytku dokoupit i podsedáky pro stoprocentní komfort. V naší nabídce najdete například i tyto stylové barevné podsedáky se srdíčky.

 

Podesdák na židli červené srdce

Podsedák na židli nebo lavici – pohodlí při home office

 

Základem home office je samozřejmě pracovní plocha! Má ideální čtvercovou velikost, malé mezery mezi prkny, takže notebook na něm bude skvěle držet. Navíc je stůl složitelný, takže kdykoliv vám skončí vaše home office pracovní doba, můžete jej složit a rozložit až další den.

 

Zahradní stůl kovový

Zahradní stůl kovový skládací na práci z domu – home office

 

Určitě jste si z kanceláře domů na home office museli donést spoustu dokumentů. Nemáte je momentálně kam dát a máte v práci zmatek? Nezoufejte, pokud budete pracovat v klidu na zahradě pod pergolou, jistě vám přijde vhod tento regál, který vám (s pomocí desek samozřejmě) pomůže zorganizovat všechny papíry. A podívejte, jak krásně vypadá!

 

Kovový regál na dokumenty

Kovový regál na dokumenty k home office

 

Občas se stává, že se nám práce v režimu home office protáhne až do večerních hodin. Ať už pracujete uvnitř nebo na zahradě, vždy se hodí alespoň nějaké osvětlení. Skvělým řešením jsou stolní lampy, jako třeba tato stylová a jednoduchá lampa.

 

Stolní lampa

Stolní lampa v bílé barvě do venkovní pracovny home office

 

Pokud tedy patříte mezi nás – home office pracovníky – nezoufejte! Práce doma je skvělou příležitostí jak skloubit rodinný a pracovní život a navíc se stylovými věcmi, jako je nový zahradní nabýtek do vaší nové zahradní kanceláře, je home office hned mnohem příjemnější.

 

NOVAline banner
Tagy: