Keramické domečky – stylové vánoční dekorace

NOVAline banner

Keramické domečky na svíčku

 

Letošní rok je sice trochu nestandardní, i tato nepříznivá situace v sobě ale skrývá také něco hezkého – máme spoustu času připravit se na Vánoce. Ať už budete hledat vánoční dárky, vánoční dekorace nebo jen doplňky vhodné do zimního období, udělejte si radost a pořiďte si něco, co vás naladí do vánoční atmosféry. Jednou z takových kouzelných dekorací jsou i keramické domečky na čajovou svíčku.

 

Keramické domečky skvěle vypadají na okně, na poličce, na stole, zkrátka všude na viditelných místech. Vyrábí se s rukojetí na snadné přenášení i bez ní a to v mnoha provedeních a barvách. Pojďte se na ně s námi dnes podívat.

 

 

Keramické domečky

 

Tyto krásné domečky fungují nejen jako dekorace, ale také jako svícen či lucernička. Uvnitř je místo na čajovou svíčku, kterou můžete zapálit a okýnky domečku hned v zápětí bude pronikat kouzelné tlumené světlo, které bude navozovat pohodovou atmosféru.

 

Přestože mnoho domečků působí zasněženě, nemusíte je nutně po Vánocích hned schovávat. Keramické domečky budou nádhernou dekorací i během roku. Světelné dekorace totiž dokáží udělat příjemný večer nejen v zimě.

 

Typy vánočních domečků

 

vánoční svícen

Domeček vás dostane do vánoční atmosféry

 

 

vánoční domeček

Keramický svícen bude i skvělým vánočním dárkem pro vaše blízké

 

Vánoční domečky skvěle vyniknou také na krbové římse. Představte si, jak krásný prožijete večer při zapáleném ohni v krbu s malým plápolajícím světélkem nahoře. Pokud pravý krb nemáte, určitě oceníte dřevěnou krbovou římsu v bílém nebo černém provedení.

 

keramický domeček na čajovou svíčku

Spousta malých okýnek zajistí krásné tančící odrazy plamínku na stěnách

 

 

keramické domečky

Díky rukojeti můžete keramický domeček snadno přenášet

 

Keramické domečky se také mohou stát součástí moderního pojetí Betléma. Pokud si doma na Vánoce tradičně stavíte nebo vyrábíte Betlém, pár domečků, které scénu nasvítí, budou úžasným oživením.

domeček na svíčku

Domeček můžete použít také jako lucerničku nebo lampion

 

 

domeček lucerna

Lucerny mohou sloužit jako součást velkého vánočního aranžmá

 

 

domeček lucerna

Zimní domeček bude skvěle vypadat za oknem i přede dveřmi

 

 

keramický domeček na svíčku

Vánoční lucernička vás dostane do vánoční nálady

 

 

Vánoční dekorace nám pomáhají naladit se do správné vánoční atmosféry a všichni víme, že letos to potřebujeme více než jindy. Zvolte proto takové, které se budou stylově hodin do vašeho interiéru a zároveň vám vykouzlí úsměv na tváři.

 

 

Keramické domečky

NOVAline banner
Tagy: