Kovové modely letadel

NOVAline banner

Kovové modely letadel

 

Kovové modely letadel jsou vděčným dárkem pro všechny vášnivé sběratele retro modelů nebo milovníky českého i zahraničního letectví, převážně z doby 20. století.

 

Kovové modely letadel jsou navíc i nádherným doplňkem do interiéru – ať už do bytu nebo na chalupu, na čestném místě ve vitríně nebo na poličce. Určitě sklidí obdivné pohledy všech návštěv a vám vykouzlí úsměv na rtech.

 

Kovových modelů letadel nebo aut či lokomotiv najdete v naší nabídce velké množství, teď se můžete nechat inspirovat některými kousky ve článku níže.

 

 

Take jste jako malé děti snili o povolání pilota? Díky kovovým modelům letadel se snadno a rychle můžete do dětství vrátit. V naší nabídce najdete velké množství modelů letadel originálního designu a několika druhů. Stanou se tak jistě nenahraditelnými kousky vaší sbírky.

 

model letadla

Retro kovové modely letadel pro sběratele.

 

Krásný model letadla bude skvělým interiérovým doplňkem. Jasně žlutá barva letadla přiláká pozornost a vykouzlí úsměv na tváři každému nadšenému sběratelovi.

Retro model žluté letadlo

Žlutý retro model letadla s barevnými detaily

 

Stylový stříbrný model letadla má 18 cm, krásně se tak vejde na poličku nebo do vitríny, kde bude jistě dělat parádu. Nadšenci do letectví a historie tento kovový model letadla ocení.

 

Stříbrný model letadla

Retro stříbrný model letadla v kovu

 

Tento kovový model letadla v zelené barvě bude ideálním dárkem k narozeninám nebo Vánocům pro všechny manžele, tatínky, dědečky nebo i šéfy. Skvěle se bude vyjímat v pracovně, ale i na dalších místech. S tímto kouskem nešlápnete vedle!

Kovový model letadla zelený

Kovový model letadla v zelené barvě

 

Kovový model letadla, které nejspíš v minulém století přepravovalo lidi a mělo nalétáno tisíce mil, je nepostradatelným sběratelským kouskem. Nostalgicky vás vrátí do dětství a jistě udělá radost.

 

Kovový model letadla krémový

Kovový model letadla v krémové barvě

 

Vraťe se do dob bezstarostného dětství a dětských snů s našimi kovovými modely letadel. Budou nádhernou ozdobou každého interiéru a navíc rozzáří oči nejednomu (hlavně mužskému) členu domácnosti.

 

NOVAline banner
Tagy: