Lucerny

NOVAline banner

Romantické lucerny z povoskovaného dřeva nebo kovu

 

Kdo by neměl rád večerní chvíle pohody při zapálené svíčce? Dodejte tomuto krásnému a mnohdy nutnému relaxačnímu rituálu styl! Lucerny navozují příjemnou atmosféru, jsou skvělými doplňky interiéru i přes den a nebo můžou v letních měsících sloužit jako osvětlení na terase či zahradě. Chvíle s přáteli tak nabydou úplně nový rozměr!

 

Nechte se článkem inspirovat o typech luceren a jejich možnostech.

 

Lucerny

Dřevěné lucerny

 

V naší nabídce najdete nepřeberné množství dřevěných luceren. Skvěle se hodí jak do bytu, tak na zahradu a jsou velice krásným a stylovým doplňkem. No řekněte sami, co je lepší způsob relaxu než si po těžkém a dlouhém dni zapálit svíčku v lucerně, sednout si a pozorovat mihotající se světlo?

 

Dřevěná lucerna

Dřevěná lucerna vhodná do bytu i na zahradu.

 

Většina dřevěných luceren z naší nabídky je opatřena závěsem, takže je jen na vás, jestli vytvoříte dřevěné lucerně místo na zemi nebo na zdi. Tak či tak si ji ale určitě zamilujete.

 

Lucerny

Velká dřevěná lucerna s výškou 46 cm

 

Velké množství dalších krásných dřevěných luceren můžete vybírat na našem e-shopu.

 

Kovové lucerny

 

Kovové lucerny jsou dalším nádherným doplňkem, který ozdobí váš byt nebo zahradu. Většinou jsou vyráběny v krásném retro stylu, který dodá vašemu domovu šmrnc a správnou atmosféru. V naší nabídce najdete kovové lucerny mnoha barev, velikostí i provedení, proto neváhejte a inspirujte se článkem nebo na našich stránkách.

kovová lucerna

Kovová lucerna se závěsem v modré barvě

 

lucerna kovová

Lucerna kovová se zelenou patinou v retro stylu.

 

 

Zahradní lucerny

 

Zahradní lucerny ozdobí nejen zahrady a terasy, ale samozřejmě i byt. Tyto krásné doplňky můžete postavit do trávy, pod pergolu nebo ke dveřím, a díky úchytu můžete některé i pověsit. V letních měsících jsou ideální jako pomocné večerní osvětlení při sešlosti s přáteli a vytváří útulnou a příjemnou atmosféru.

 

lucerna na svíčku

Lucerna na svíčku vhodná na zahradu

 

zahradní lucerna

Malá lucerna na zahradu s uchem

 

Lucerny umí krásně dokreslit atmoséfru a prozáří i tu nejtemnější noc. Jak jste mohli vidět, vybere si opravdu každý – ať už máte rádi Provence styl, moderní interiéry nebo chalupářské doplňky.

 

Lucerny

NOVAline banner
Tagy: