Nové kovové modely aut a motorek z našeho e-shopu

NOVAline banner

Kovové modely

 

Kovové modely jsou už stálící naší NOVAline nabídky. Má to mnoho důvodů – modely jsou totiž nejen perfektními dárky pro přátele nebo příbuzné, udělají radost hlavně jako dárek “od sebe pro sebe”. Dokáží se velmi snadno stát stylovou dekorací do všech typů interiérů a některé z nich mají dokonce i další využití.

 

Na začátku roku jsme naskladnili nádherné nové kousky, například maják, policejní auto nebo londýnský autobus, které vám v dnešním článku představíme.

 

 

Kovové modely

 

Kovové modely

 

Kovový model a pokladnička

 

Kovový model majáku potěší nejen milovníky moře a všeho s ním spojeným, ale také všechny, kdo si libují v důmyslných dekoracích. Tento maják totiž není pouze odzdobou na poličku nebo do vitríny, poslouží vám jako chytrá a nenápadná skrýš na peníze.

V horní části majáku najdete otvor na vhazování peněz a ze spodu, jako u každé pokladničky, můžete peníze vytahovat ven. Tato kovová dekorace / pokladnička najde místo v dětských pokojích i pracovnách dospělých.

 

Kovová pokladnička

Kovový model majáku poslouží i jako stylová pokladnička

 

 

Dekorace maják

Na spodní straně najdete otvor na vytahování peněz

 

 

Námořní dekorace

Krásná dekorace majáku je propracovaná do nejmenšího detailu

 

Kovové modely aut a motorek

 

Za zmínku ale jistě stojí i “obyčejné” kovové modely bez dalších funkcí. Snadno se totiž stanou dominantní dekorací interiéru a můžou tak určit styl celé místnosti. Navíc potěší jak děti, tak dospělé a jsou perfektním dárkem k narozeninám nebo Vánocům. A jaké kovové modely můžete v naší nabídce najít?

 

Mezi novinky patří například policejní auto, které je věrnou kopií amerických policejních aut, které brázdily ulice v 50. letech minulého století. Nechybí mu ikonická černo-bílá kombinace, ani červený majáček.

 

Kovové modely aut

Retro model policejního auta bude slušet každému interiéru

 

 

Model auta

Potěší vás i propracované detaily

 

Další model ikonického dopravního prostředku je tento nádherný kovový “doubledecker” – neboli londýnský dvoupatrový autobus. Ti šťastnější z vás už možná měli čest projet se v tom opravdovém a kochat se památkami Londýna na vlastní oči. Ostatní se mohou do této evropské metropole přenést alespoň v duchu při pohledu na tento krásný červený autobus. Modelu nechybí ani zpracované vrchní patro a příhodné poutače na největší atrakce Londýna.

 

Autobus modely

Motiv londýnského autobusu bude krásným oživením interiéru

 

 

Doubledecker

Ikonický doubledecker bude krásnou ozdobou i v hotelích či restauracích

 

Kovová motorka udělá radost určitě hlavně nadšencům těchto rychlých a krásných strojů. Na téhle se motorce se sice svézt nemůžete, ale možná vám bude připomínat hezké chvíle s větrem ve vlasech. Zachrání vás také, pokud si nebudete vědět rady s dárkem pro manžela nebo kamaráda.

 

Kovové modely motorek

Stylový model motorky BMW potěší nejen milovníky této značky

 

 

Modely motorek

Motorka bude perfektní také jako dárek ke 49. narozeninám!

 

Každá správná sbírka obsahující kovové modely se musí náležitě rozrůstat. Určitě proto nešlápnete vedle ani s touto stylovou retro sanitkou.

 

Retro model

Sanitka je propracovaná do detailů – nahoře si veze i náhradní díly (které ale nejdou oddělat)

 

 

Kovový model sanitky

Na výstavce mezi ostatními modely jí to bude opravdu slušet!

 

Tak který retro model se stane úlovkem do vaší sbírky?

 

 

Kovové modely

 

 

NOVAline banner
Tagy: