Nové kovové modely aut a motorek z našeho e-shopu

Kovové modely

 

Kovové modely jsou už stálící naší NOVAline nabídky. Má to mnoho důvodů – modely jsou totiž nejen perfektními dárky pro přátele nebo příbuzné, udělají radost hlavně jako dárek “od sebe pro sebe”. Dokáží se velmi snadno stát stylovou dekorací do všech typů interiérů a některé z nich mají dokonce i další využití.

 

Na začátku roku jsme naskladnili nádherné nové kousky, například maják, policejní auto nebo londýnský autobus, které vám v dnešním článku představíme.

 



Přímořský styl

Kategorie: Námořní dekorace,

Chcete si doma připadat stále jako na letní dovolené? Pořiďte si pár stylových dekorací v námořnickém stylu a užívejte si dovolenkovou atmosféru celoročně. Stačí několik výrazných kousků a interiér rázem proměníte v apartmánový pokoj v přímořském stylu.

 

Neutrální šedé a krémové tóny doplňuje všudypřítomná modrá barva ve všech odstínech a kontrastní červené doplňky. Lodě, kotvy, záchranné kruhy…to vše k moři neodmyslitelně patří.



Bydlení v námořnickém stylu

Kategorie: Námořní dekorace,

Chcete si i doma připadat stále na dovolené? Pořiďte si pár stylových dekorací v námořnickém stylu a užívejte si dovolenkovou atmosféru celoročně. Stačí několik výrazných kousků a interiér rázem proměníte v apartmánový pokoj v přímořském stylu. K dokonalé proměně Vám pomůžou dřevěná kormidla, obrazy, sběratelské modely lodí, obrazy a další drobné doplňky v námořnickém stylu



Luxusní dárky pro muže

Kategorie: Námořní dekorace,

Dárky pro muže

 

Pokud hledáte dárek pro muže, který si potrpí na jedinečnosti a originalitu, sáhněte po některém ze sběratelských kousků s námořní tématikou z naší nabídky.

 

Takovéto hodnotné dary jsou vkusnou dekorací do pracovny či kanceláře.

 

V předvánočním čase pro Vás vždy připravujeme spoustu tipů na dárky pro muže. Vše, co jsme pro Vás letos nachystali, si můžete prohlédnout v kategorii DÁRKY PRO MUŽE►