Podzimní dekorace

NOVAline banner

Podzimní dekorace pro útulnější domov

 

Podzimní dekorace doslova hrají všemi barvami a oživí tak jinak sychravé dny, kdy nám mnohdy chybí dobrá nálada. Právě v těchto dnech je ta nejlepší doba k rozveselení domova i zahrady typickými podzimními dekoracemi, jako jsou květináče a truhlíky s barevnými vřesy, okrasné dýně a ke zkrášlení vchodových dveří nebo branky rozhodně nesmí chybět podzimní věnec. Ten si bez obav můžete vytvořit sami doma a bude vám k tomu stačit jen to, co najdete na své zahradě nebo v při procházce v lese nebo parku.

 

Jak vyrobit podzimní dekorace ze šišek, podzimní věnce ze šišek a ostatní podzimní dekorace?

 

Základem je kvalitní ratanový věnec, který je samozřejmě krásný i sám o sobě, ale s ozdobami dostane hned jiný šmrnc. Pokud si chcete věnec vyrobit vlastními silami úplně celý, můžete využít tenké větvičky, svázat je, a vytvořit tak skvělý základ pro další tvoření.

 

 

podzimní věnec

Podzimní věnec na dveře z přírodních materiálů (foto Pinterest.com)

 

 

 

věnec z šišek

Věnec z šišek (foto Pinterest.com)

 

 

 

podzimní věnec

Ratanový věnec dozdobený přírodními materiály (foto Pinterest.com)

 

 

 

Ideální jsou šišky, větvičky jeřabin, jehličnanů, listy, mech, kaštany, žaludy a různé suché květy. Variant na podzimní věnec je spousta. Připravili jsme pro vás malou inspiraci, díky které zvládnete vytvořit věnec během chvilky. Můžete si vytvořit věnec přesně podle fotografie nebo zapojit vlastní fantazii a vytvořit si tak dekoraci podle svých představ.

 

7a7606693c9d672c2f5f4cb23a2cf672

Podzimní věnec z dříví (foto Pinterest.com)

 

 

 

1311dd4054f409dca85ce593a5e6617b

Podzimní věnec na dveře z listí a šišek

 

 

 

1a318c0542aece865d47ed184585f38b

Podzimní dekorace věnec z proutí a větviček

 

 

Připravené podzimní dekorace na věnec připevníme za pomoci tavné pistole. Tento způsob dekorování je velmi jednoduchý, rychlý a když vás výzdoba přestane bavit, není nic jednoduššího, než ji jemně odstranit a vyměnit za novou.

 

Hotový podzimní věnec můžete nakonec dozdobit třeba malou soškou nebo stuhou.

 

Z jednoho věnce tak můžete mít novou sezónní dekoraci několikrát do roka. Z podzimního vánoční, z něj jarní, velikonoční, s květinami na léto a zase znovu, dokud vás tvoření neomrzí.

 

197x197venec-podzimni

NOVAline banner
Tagy: