Poštovní schránky – praktické ozdoby zádveří

NOVAline banner

Poštovní schránky

 

I přes to, že se doba posunula závratným tempem dopředu a spousta korespondence už probíhá pouze online, stále se najde pár situací, kdy dopis dostaneme na papíře. A co teprve krásné pohledy od přátel z dovolené! Proto jsou poštovní schránky opravdu důležité.

 

Bydlíte – li v bytě, nemáte bohužel příležitost sami si poštovní schránku vybrat. Pokud však bydlíte v rodinném domě, s výběrem schránky si můžete dát načas a prozkoumat všechny možnosti, které jsou vám nabízeny. Poštovní schránky už totiž nejsou jen obyčejné plechové skříňky na dopisy. Můžou být naopak krásnou dekorací do zádveří! Pojďme se na některé vaše možnosti podívat.

 

 

Poštovní schránky

 

Poštovní schránky na zeď či branku

 

Poštovní schránky zkrátka patří ke každému domu. Pokud máte vchod hned z ulice, je dobré je umístit přímo ke dveřím. Pokud máte branku a navíc třeba ještě pejska, je dobré ušetřit vašeho místního pošťáka či pošťačku a umístit schránku k brance nebo na plot.

 

Všechny schránky z tohoto výběru jsou opatřeny vrchním plněním. Některé mají přesah otevíratelné části – to zajišťuje těsnění proti dešti, aby vám korespondence či letáky nezvlhly. Propracované schránky mají oddělenou část na vyzvedávání dopisů, s otvíráním v dolní části. To tak zajistí, že nepřehlédnete ani ten nejmenší leták či psaní.

 

Poštovní schránka

Nádherná zdobená poštovní schránka v retro stylu

 

 

Poštovní schránka venkovní

Jednoduchá, ale krásná schránka bude ozdobou vašeho vchodu

 

Vedle praktických poštovních schránek můžete pořídit i menší, velice stylové. Například na chalupu, kde netrávíte celý rok, můžete pořídit takovouhle malou v Provence stylu.

 

Poštovní schránka retro

Retro schránka v krémové barvě v Provence stylu

 

 

Kovaná poštovní schránka

Černá schránka s plněním nahoře a otevíráním ve spodní části

 

Chodí vám často balíčky? Tato schránka je dost velká na to, aby pojmula nejen obálky, ale také menší balíčky, například z bižuterií. V dolní části má navíc dost prostoru na letáky či noviny.

 

Venkovní poštovní schránky

Netradiční poštovní schránka na dopisy i menší balíčky

 

 

Která schránka bude zdobit vaše zádveří?

 

 

Poštovní schránky

NOVAline banner
Tagy: