Povlaky na polštářky pro útulný domov

NOVAline banner

Povlaky na polštářky

 

Co dělá domov domovem? Někdo upřednostňuje minimalistický styl s co nejméně věcmi, někdo se rád obklopuje bytovými dekoracemi v každé místnosti. Hlavní ale je, abychom se doma cítili pohodlně a bezpečně. Pokud nejste vyznavači dekorativních předmětů, je ale spousta jiných způsobů, jak lze zútulnit interiér. Jedním z nich jsou rozhodně polštáře všech druhů a tvarů a hlavně dekorativní povlaky na polštářky.

 

Povlaky na polštářky dokáží divy – různě barevné látky můžete sladit s dalšími dekoracemi v bytě. Povlaky dokáží rozzářit černobílý interiér a nebo barevně doplnit už tak veselé barvy vašich pokojů.

 

Povlaky na polštářky a polštářky jsou také skvělými dárky, hlavně například na kolaudační oslavy vašich přátel. Pokud si nevíte rady, čím byste jim v novém domečku udělali radost, pak polštářkem s krásným povlakem rozhodně nešlápnete vedle.

 

 

 

 

Na pohovce nemusí být jenom jeden polštář – čím víc, tím líp!

 

Čím víc, tím líp

 

Čím víc, tím líp – pořekadlo, které určitě neplatí vždy, ale v případě polštářů rozhodně ano! Dekorativní polštářky vytváří útulnou atmosféru, obzvlášť když jsou doplněné krásnými povlaky na polštářky. Představte si, že se vrátíte po náročném dni v práci domů, zamíříte do obýváku a tam už na vás čeká hora polštářů, do které se můžete zabořit a odpočívat třeba u čtení knížky. To je sen, který si můžete snadno splnit!

 

 

Polštáře s krásnými povlaky jsou skvělou bytovou dekorací.

 

Inspirace

 

V naší nabídce najdete převážně povlaky na polštářky ve vintage nebo Provence stylu, ideální do interiérů s romantickým či venkovnským nádechem. Pokud jste milovníky levandule, srdíček či imitace krajky, pak si jistě ten svůj ideální povlak na polštářek najdete.

 

Polštářek ve tvaru srdce pro všechny romantické duše

 

 

Polštář s povlakem s krásnou zlatou hvězdou

 

Povlak na polštář s motivem levandule v oblíbeném Provence stylu

 

 

Šedý povlak na polštář ve vintage stylu

 

 

Veselý povlak na polštář s hvězdičkami

 

Romantický povlak na polštář se srdíčky s nápisem “Home sweet home”

 

 

Stylový oboustraný povlak na polštář – na jedné straně s ptáčkem, na druhé s puntíky

 

Nespornou výhodou povlaků na polštářky je fakt, že rozhodně nejsou nijak finančně nákladnou záležitostí. Navíc jejich výměna zabere maximálně 10 vteřin, takže můžete mít v komodě zásobu povlaků s vašimi oblíbenými motivy a měnit je podle nálady nebo ladit s novými kousky dekorací ve vašem bytě.

 

 

NOVAline banner
Tagy: