Svátečně prostřený stůl

Přemýšlíte už nad tím, jak letos prostřete stůl na štědrovečerní večeři? Přípravy na tuto slavností chvíli se rozhodně nevyplatí nechávat až na poslední chvíli. Slavnostně prostřený stůl, ke kterému každý s radostí usedne a vychutná si sváteční večeři, by měl být dokonalý.



Sklo La Rochère kolekce Périgord

Kolekce Périgord z dílny francouzské sklárny La Rochere, která se výrobou zabývá již od roku 1475,  je nadčasovou klasikou. Sklo s dlouholetou tradicí si snadno najde cestu do každé jídelny. Málokdo dokáže odolat kráse, kvalitě a typické francouzské nevtíravé eleganci.

Pokud se rozhodnete doplnit svůj jídelní servis o nové kousky, s těmito designovými, ale přesto dostupnými kousky si budete každý den připadat jako v luxusní restauraci. Prostřený stůl získá rázem slavnostní atmosféru, kterou si můžete užít kdykoli budete mít chuť.



Sklo La Rochère kolekce Libellules

Francouzi jsou známí svým smyslem pro detail a okouzlující elegancí. Výrobky sklárny La Rochere France jsou spojením tradiční poctivé výroby a krásného designu, který Vás bude bavit dlouhé roky! Kolekce stolního skla Libellules je plná krásných kousků s motivem vážky. Decentní, originální a neokoukaný motiv skvěle oživí prostřený stůl a vy si každý den užijete stolování jako v luxusní restauraci.



Sklo La Rochère kolekce Abeille

Dokonalé francouzské sklo s tradičním motivem včel patří mezi nejoblíbenější kousky, které sklárna La Rochère nabízí.

 

Kolekce Abeille obsahuje skleničky na nealkoholické nápoje několika velikostí, sklenice na víno, hrnečky na čaj nebo kávu, dezertní talíře, jídelní talíře, misky, dózu na máslo či marmeládu a v neposlední řadě také krásné karafy.



La Rochère France

Francouzi jsou známí svým smyslem pro detail a okouzlující elegancí. Výrobky sklárny La Rochère France jsou spojením tradiční poctivé výroby a krásného designu, který Vás bude bavit dlouhé roky!

 

V nabídce této tradiční francouzské sklárny, která se zabývá výrobou stolního skla již od roku 1475, najdete několik kolekcí. Každá z nich je jedinečná a originální, např. neznámější kolekce Abeille je inspirována motivem napoleonských včel.



Francouzské sklo Lyonnais La Rochere

Kategorie: La Rochere France,

I my neustále zútulňujeme a vybavujeme svoje domovy. Tentokrát došla řada na výbavu nové kuchyně. Bez váhání jsem proto sáhla po stolním sklu z dílny francouzské sklárny La Rochere.

 

Vybrala jsem si sklenice a talíře s kolekce Lyonnais, která je dostupná ve třech barevných variantách (čirá / ametyst/ antracit) a připomíná prostřený stůl na zámku.