Dózy na nápoje na to pravé letní osvěžení

Dózy na nápoje

S horkými letními dny přichází pro mnohé z ás problém s pitným režimem. Tělo vodu chce a potřebuje, zároveň se mu ale nechce neustále chodit ze zahrady do kuchyně a zpátky, jen kvůli doplnění sklenice vody. V létě však musí lenost stranou, nedostatek tekutin nám totiž může pořádně zavařit. Ale jak na to?

 

Dózy na nápoje vám rozhodně usnadní dodržování pitného režimu přes celý rok. Stačí, když si dózu naplníte vodou nebo oblíbenou limonádou, přenesete na zahradu a je hotovo. Pak už můžete jen v klidu sedět, odpočívat a čepovat si vodu kdy se vám bude chtít. A jaké jsou vaše možnosti? To si ukážeme v dnešním článku.



Sklo La Rochère kolekce Périgord

Kolekce Périgord z dílny francouzské sklárny La Rochere, která se výrobou zabývá již od roku 1475,  je nadčasovou klasikou. Sklo s dlouholetou tradicí si snadno najde cestu do každé jídelny. Málokdo dokáže odolat kráse, kvalitě a typické francouzské nevtíravé eleganci.

Pokud se rozhodnete doplnit svůj jídelní servis o nové kousky, s těmito designovými, ale přesto dostupnými kousky si budete každý den připadat jako v luxusní restauraci. Prostřený stůl získá rázem slavnostní atmosféru, kterou si můžete užít kdykoli budete mít chuť.



Sklo La Rochère kolekce Libellules

Francouzi jsou známí svým smyslem pro detail a okouzlující elegancí. Výrobky sklárny La Rochere France jsou spojením tradiční poctivé výroby a krásného designu, který Vás bude bavit dlouhé roky! Kolekce stolního skla Libellules je plná krásných kousků s motivem vážky. Decentní, originální a neokoukaný motiv skvěle oživí prostřený stůl a vy si každý den užijete stolování jako v luxusní restauraci.



Sklo La Rochère kolekce Abeille

Dokonalé francouzské sklo s tradičním motivem včel patří mezi nejoblíbenější kousky, které sklárna La Rochère nabízí.

 

Kolekce Abeille obsahuje skleničky na nealkoholické nápoje několika velikostí, sklenice na víno, hrnečky na čaj nebo kávu, dezertní talíře, jídelní talíře, misky, dózu na máslo či marmeládu a v neposlední řadě také krásné karafy.



La Rochère France

Francouzi jsou známí svým smyslem pro detail a okouzlující elegancí. Výrobky sklárny La Rochère France jsou spojením tradiční poctivé výroby a krásného designu, který Vás bude bavit dlouhé roky!

 

V nabídce této tradiční francouzské sklárny, která se zabývá výrobou stolního skla již od roku 1475, najdete několik kolekcí. Každá z nich je jedinečná a originální, např. neznámější kolekce Abeille je inspirována motivem napoleonských včel.