Chcete bydlet jako cestovatel?

Pokud se rádi obklopujete krásnými věcmi a neustále svůj domov obohacujete o nové originální kousky, jsou bytové proměny přesně pro Vás. Je v nich spousta dobrých nápadů, inspirace a kreativity. Nový televizní pořad Bydlet jako můžete sledovat každý pátek na ČT1 a kochat se tak týden co týden bydlením na různá témata.



Kompletní rekonstrukce domu ve stylu shabby chic

A je tu další očekávaná proměna, tentokrát celého domu, kterou jsme pro vás připravili společně s designérkou Lucií. Velký prostor a volné pole působnosti je jistě snem každého designéra. Tato proměna se nese v neutrálních tónech s nádechem francouzského šarmu a stylu shabby chic. Celý dům se podařilo krásně stylově propojit, funkčně vyřešit jednotlivé zóny a vdechnout bydlení nový život.



Obydlená stodola a její příběh

Byla nebyla, jedna stará stodola … Pro mnoho lidí jen obyčejné zchátralé stavení, pro hrnčířku Lenku zhmotnělý sen o  bydlení. A tak začala náročná rekonstrukce, která postupně budovala pro Lenku a její rodinu nový domov.

 

Pokud stejně jako my rádi sledujete proměnu starého v nové, jistě pro vás tento článek bude pohlazením po duši a potěšením pro oči. Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku příběhu této stodoly…
Poprosili jsme Lenku, aby nám prozradila, jak vůbec vznikl nápad této rekonstrukce a jak to celé probíhalo.



Proměna bytu v romantický venkov

Ve spolupráci se designérkou Lucií Volfovou jsme pro Vás připravili razantní proměnu moderního městského bytu v kouzelné místo plné pohody a atmosféry romantického venkova. Celá proměna probíhala v pouhých pár dnech a i bez náročných stavebních prací se povedlo interiér změnit k nepoznání. Krásný příklad toho, jak velkou moc mají bytové doplňky a dekorace, co myslíte?

 

Vyzpovídali jsme Lucii a o této proměně zjistili spoustu zajímavostí. A do čeho se sama designérka při proměně zamilovala? Čtěte dál…



Rekonstrukce koupelny ve venkovském stylu

Rekonstrukce koupelny je ve většině případů časově a finančně náročná. Nemusí tomu tak však být vždy. Pokud nehodláte měnit dispozice prostoru, ale chcete pouze koupelnu oživit a dodat jí šmrnc, postačí mnohdy dobrý nápad a nová koupelna je na světě.

 

Designérka Lucie Volfová si se zadaným úkolem majitelů hravě poradila a s výsledkem myslíme může být nad míru spokojená.