Stojan na truhlíky na balkon nebo do zimní zahrady

NOVAline banner

Stojan na truhlíky jako krásná a praktická dekorace

 

Máte balkon, terasu nebo zimní zahradu? Výborně, první krok bychom měli! Teď už zbývá pouze láska k pokojovým rostlinám. Ale kdo by neměl rád zeleň v bytě? Pokud se rádi obklopujete krásnými živými květinami, pak máte jistě spoustu květináčů a truhlíků. Ale kam s nimi? V takovém případě skvěle poslouží stojan na truhlíky.

 

Stojany na truhlíky můžete pořídit kovové nebo dřevěné, obyčejné nebo s ornamenty, zkrátka si každý jistě najde ten svůj. V následujícím článku můžete načerpat inspiraci a vybrat ten, který vám nejvíce padl do oka.

 

 

 

Květiny jsou úžasnými “spolubydlícími” – nejenže byt zdobí, navíc také čistí vzduch a přináší do interiéru pozitivní energii. Někdy jsou ale na truhlíky parapety a poličky malé – skvělým řešením jsou právě stojany na truhlíky.

 

Dřevěné stojany

Dřevěné stojany na truhlíky se budou vyjímat obzvlášť v interiéru – například u schodů, na zastřešené terase nebo v obýváku. Stojany mají stylový vintage design, takže jsou sami o sobě ozdobou. Doplněné o truhlíky nebo dekorativní předměty budou dominantou místnosti.

 

stojan na truhlíky

Nádherný dřevěný stojan na truhlíky v romantickém stylu.

 

stojany na truhlíky

Dřevěný stojan na květináče s tabulí na psaní vzkazů

 

Kovové stojany

Kovové stojany jsou odolnější a skladnější alternativou těch dřevěných – můžete je mít na balkoně, terase nebo i pod pergolou. Když chcete květiny zazimovat, kovový stojan na truhlíky máte složený do 5 vteřin. I přes to, že je kovový, skvěle vypadá, obzvlášť zaplněný vašemi oblíbenými pokojovkami a nebo rámečky s fotkami.

 

stojan na zahradní truhlíky

Kovový stojan na květináče má 3 patra, každé jinak rozměrné

 

 

stojan na květiny

Třípatrový regál na truhlíky bude praktickým společníkem do zahrady

 

 

kovový stojan na květiny

Krásný kovový stojan na květináče s dvěma ptáčky

 

 

stojany na květiny

Dvoupatrový etažér vhodný na dvorek

 

 

stojan na květiny kovový

Kovový stojan na květináče v půlkruhovém tvaru

 

Každý stojan má více poliček či pater, na jedno z nich proto vždy můžete umístit také potřebné zahradnické náčiní jako konvičku nebo rozprašovač a budete tak mít vše po ruce. Tak jaký stojan na truhlíky jste si zamilovali vy?

 

 

NOVAline banner
Tagy: