Stolní lampy

NOVAline banner

Stolní lampy do bytu

 

Osvětlení v domě či bytě je velmi důležitou záležitostí, nejen z praktického hlediska. Správné osvětlení může zlepšit naši náladu a udělat skvělý první dojem na návštěvy.

 

Stolní lampy jsou ideálním způsobem, jak můžete pozitivně ovlivnit dojem z vašeho domova. Stolní lampy jsou krásným bytovým doplňkem, večer navodí romantickou atmosféru, posvítí vám při četbě oblíbené knížky a ve dne bude zdobit místnost.

 

Stolní lampu můžete umístit nejlépe do ložnice nebo obývacího pokoje, kde najdou své využití a vám budou dělat radost. V naší nabídce najdete velké množství stolních lamp, ať už v romantickém nebo industriálním stylu. Některým můžete dokonce dokupovat stínidla, takže můžete mít každý den jinou lampu!

 

 

 

Romantické stolní lampy

 

V naší nabídce najdete velké množství romantických stolních lamp. Tyto stolní lampy jsou velmi něžné a zároveň stylové, vhodné například do interiérů laděných do stylu Provence nebo vintage. Samozřejmě ale najdou využití v každém domě. Podívejte se teď na některé kousky z naší nabídky.

 

 

Tato stolní lampa s ozdobnou nohou bude krásným a zároveň funkčním doplňkem do interiéru. Poslouží jak v ložnici na nočním stolku, tak v obývacím pokoji u pohovky.

 

Stolní lampa

Stolní lampa v krémové barvě s ozdobným podstavcem

 

Stolní lampa ve fialovém zbarvení poslouží jako dekorativní osvětlení při čtení či romantické večeři. Díky designovému podstavci sladěnému se stínidlem je to velice povedený stylový kousek.

 

Stolní lampy

Stolní lampa v šedé barvě se zdobením

 

Tato stolní lampa má keramickou nohu se stylovým nápisem, proto bude netradičním, ale velice krásným bytovým doplňkem a příjemným osvětlením pro večerní relax.

 

Stolní lampa keramická

Keramická stolní lampa s nápisem Modern home

 

Stolní lampa do ložnice s bílou nohou s širmem dokáže vytvořit příjemnou atmosféru pro odpočinek a jako bonus v interiéru bude nádherně vypadat.

Stolní lampa 48 cm

Stolní lampa v romantickém stylu vhodná do ložnice (výška 48 cm)

 

Tato nádherná netradiční stolní lampa ve tvaru mušle je originální dekorací, vytvoří příjemné světlo a doladí atmosféru pokoje v námořnickém stylu. Budete se cítit jako na dovolené! Tato stolní lampa je také skvělým způsobem, jak obdarovat své blízké, třeba děti nebo milovníky moře – jistě budou nadšení!

 

Stolní lampa jako mušle

Krásná stolní lampa ve tvaru mušle

 

Industriální stolní lampy

 

Industriální stolní lampy jsou více praktické než ty romantické, to ale neznamená, že jsou méně stylové! Hodí se například do obývacích pokojů či pracoven, kde vám skvělě posvítí na rozdělanou práci.

 

Polohovací stolní lampa na psací stůl je ideálním společníkem do pracovny či pro děti na dělání úkolů. Stolní lampa v industriálním stylu navíc dodá místu ten správný šmrnc.

Stolní lampa polohovací

Polohovací stolní lampa na psací stůl v černé barvě

 

Industriální stolní lampa ve stylu reflektoru je naprosto úžasným designovým kouskem, který se bude vyjímat v moderně zařízených minimalistických interiérech. Nejen, že vám skvěle posvítí, ale bude i dominantou místnosti.

 

Reflektor jako stolní lampa

Industriální stolní lampa reflektor

 

NOVAline banner
Tagy: