Věšák na klíče

NOVAline banner

Věšáky na klíče

 

Každý z nás nosí při ruce klíče všude s sebou už od dětství. Někomu stačí dva, někdo nosí celý svazek. Komu z nás se ale nestalo, že by nevěděl, kde klíče má, nebo hůř, že je ztratil? Asi nikomu – každý takovou zkušenost máme. A nikdo se ráno při odchodu do práce či do obchodu nechce zdržovat hledáním klíčů po bytě. Možná vám chybí věšák na klíče.

 

Věšák na klíče je ideálním dekorativním předmětem do předsíně. A nemusí to být jen 4 obyčejné háčky připevněné ke stěně. V naší nabídce najdete spoustu typů věšáků na klíče od dřevěných k litinovým, s různými motivy nebo ornamenty.

 

Díky více háčkům na věšácích na klíče může mít ten svůj každý člen domácnosti a uvidíte, že vaše ranní odchody z domu budou mnohem rychlejší!

 

 

 

 

Dřevěné věšáky na klíče

 

Dřevěné věšáky na klíče vnesou do domova kousek přírody a udělají jej útulnějším. V naší nabídce najdete například tyto dřevěné věšáky na klíče s písmeny – pokud mezi nimi najdete počáteční písmena jmen všech členů vaší rodiny, pak máte vyhráno a našli jste pro vás ideální kousek! Samozřejmě se ale bude hodit i všem ostatním.

 

 

Dřevěný věšák na klíče do předsíně s písmeny A, B, C, D, E.

 

 

Věšák na klíče dřevěný s písmeny, který může posloužit částěčně i na kabáty.

 

 

Litinové věšáky na klíče

 

Litinové věšáky na klíče dodají vaší předsíni styl a navíc vydrží dlouhá léta. V naší nabídce jsou hojně zastoupené litinové věšáky na klíče s motivy zvířat – na své si přijdou milovníci koček, pejsků, ptáčků i například lesních zvířat. Jak můžete vidět, věšáky na klíče nemusí být jen praktickou záležitostí!

 

Věšák na klíče s motivem koček

 

Kočičí věšák na klíče

 

Věšák na klíče do předsíně, s motivem psa

 

Veselý věšák na klíče s ocásky pejsků

 

Věšák na klíče ve tvaru parohů, nejen pro myslivce.

Litinový věšákna klíče s ptáčky

 

Věšáky na klíče ve tvaru klíčů jsou klasikou z našeho dětství. Stále ale mají něco do sebe a v předsíni se jistě budou vyjímat.

 

Věšák na klíče ve tvaru klíče

 

Věšák na klíče do předsíně ve tvaru klíče

 

Dalšími litinovými věšáky na klíče z naší nabídky jsou věšáky s ornamenty či přírodními motivy. Takové věšáky dodají vaší předsíni nádech romantiky a jemnosti.

 

Věšák na klíče se čtyřmi háčky s motivem růže

 

Klasický věšák na klíče do předsíně s pěti háčky

 

 

Jak vidíte sami, věšáky na klíče nemusí být jen praktickou záležitostí, dokáží dodat interiéru styl a jsou tak i krásným dekorativním předmětem. Po umístění hned za dveře se vám navíc už nemůže stát, že byste klíče doma museli hledat!

 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: