Zahradní lavice s úložným prostorem

NOVAline banner

Zahradní lavice s úložným prostorem určená pro vnitřní i venkovní umístění.   Kovové zahradní lavice, nebo dřevěné zahradní lavice? Jaký typ vybrat a podle čeho se rozhodnout?
      

Zahradní lavice z jasanového dřeva s lakem na povrchu. Odolá i vnějším vlivům v letním počasí. Na zimu je ale potřeba zahradní lavici zazimovat a umístit na suché místo, aby nedošlo ke zbytečnému poškození vlivem deformace dřeva.  Je potřeba mít na paměti uskladnění polštářů a ochranu bytového textilu umístěného v odkládacím prostoru.

Zahradní lavice

Zahradní lavice s úložným prostorem pro uskladnění polštářů a dek.

            

dřevěná zahradní lavice NOVAline s úložným prostorem

Dřevěná zahradní lavice NOVAline dek9450 je vyrobená z náplavového dřeva a není ošetřena povrchovou úpravou.

Je určená pro umístění do zahradního altánku, nebo pod zastřešenou pergolu. Vzdušnou vlhkost dřevo přirozeně přijímá a zase ztrácí Zahradní lvice má praktické tři oddělené boxy pro uložení bytového textilu.

zahradní nábytek – nebo také balkonový nábytek

Zahradní nábytek, nebo také balkonový nábytek je vhodný i pro umístění v menším prostoru. Je velice skladný a po složení zabírá v prostoru od zdi např. pouze 10cm do prostoru. Židle i stoleček se dá sklopit samostatně a je možné využít vždy pouze část zahradního nábytku, který právě potřebujeme.

zahradní kovová lavice

Dřevěný zahradní nábytek můžeme doplnit i venkovními zahradními doplňky v podobě přesazovacích stolů, popis na nářadí, nebo designovými stojany na květiny.

stojan na květiny

NOVAline banner
Tagy: