Zahradní sochy z betonu

NOVAline banner

Zahradní sochy z betonu

 

Zahrada je pro většinu z nás místem, kam utíkáme před každodenním stresem a někteří i před ruchem velkoměsta. Je tedy potřeba o zahradu náležitě pečovat. A to nejen po pěstitelské stránce, zahradě prospívá i zkrášlování praktickými vychytávkami nebo dekoracemi, jako jsou pítka pro ptáčky, hmyzí hotely nebo zahradní sochy.

 

Zahradní sochy dokáží neuvěřitelně oživit a ozdobit zahradu. Hodí se jako dominanta skalky, společníci k zahradnímu posezení nebo jako tišší hlídači záhonků. Zahradní sochy, které najdete v naší nabídce, jsou vyrobené z betonu, takže nejsou výhodné pouze z estetické stránky. Beton je velice odolný materiál, který nepřekvapí žádné počasí – déšť, přímé sluneční záření, ani mráz.

 

Zahradní sochy jsou ideálními doplňky pro vaši zahradu, pojďte se tedy podívat, z jak nádherné a široké škály výrobků můžete vybírat.

 

 

 

Výhody zahradních soch

  • Zahradní sochy jsou vyrobeny z betonu, tedy z vysoce odolného a mrazuvzdorného materiálu, který vydrží i přes nepříznivé počasí
  • I přes to, že je beton těžký, se zahradními sochami můžete snadno manipulovat a přenášet je podle toho, kde se vám v danou chvíli nejvíce líbí – jeden týden ve skalce mezi netřesky, druhý týden u jezírka a třetí vám může dělat radost doma na okně
  • Sochy jsou velice věrohodné a roztomilé, proto nebudou dělat radost pouze vám, ale sklidí obdivné pohledy každé návštěvy

 

 

Zahradní sochy zvířátek

 

Zvířata jsou jedním z nejčastějších motivů zahradních soch, ale i bytových dekorací. Aby taky ne, když jsou tak roztomilá! Tyto betonové zahradní sochy jsou navíc naprosto věrohodnou kopií našich čtyřnohých miláčků. Naše nabídka je velice široká – můžete si vybrat ze záplavy koček, pejsků, sov, slonů a dalších. V tomto článku se vám pokusíme ukázat alespoň zlomek z těchto nádherných zahradních soch.

 

Kočky

Zahradní sochy koček si oblíbí nejen kočičí milovníci, ale všichni, kdo mají rádi roztomilé a stylové dekorace. Zahradní sochy koček jsou také skvělým nápadem na dárek pro vaše blízké, které se kočkami obklopují.

 

Zahradní sochy těchto tří kočičích sourozenců jsou neuvěřitelně roztomilé! Obdivné pohledy všech návštěv zaručeny

 

Zahradní socha spící kočičky je neuvěřitelně věrohodnou kopií živého domácího mazlíčka

 

 

Sedící betonovou kočku si velmi snadno spletete s živou

 

 

Zahradní socha kočky z betonu bude ozdobou každé zahrady

 

 

Pejsci

Pejsci všech druhů jsou pravděpodobně nejoblíbenějšími zvířaty většiny lidí. Jsou roztomilý, ochranitelští a často bývají nejlepšími přáteli člověka. Tyto zahradní sochy pejsků vás sice po návratu z práce nepřivítají vrtícím ocasem a štěkotem, budou na vás ale trpělivě čekat na zahradě.

 

Roztomilé štěňátko, které neštěká ani nekouše – betonová zahradní socha

 

 

Zahradní socha malého roztomilého mopsíka

 

 

Zahradní socha štěňátka, které je k nerozeznání od živého

 

 

Malý jorkšír s mašličkou v podobě zahradní sochy vám zvedne náladu každý den!

 

 

Ježci

Ježky často potkáváme nejen v noci na zahradě, ale jsou i oblíbeným motivem dětských hraček nebo doplňků do domácnosti. Vyjímkou tedy nejsou ani tyto zahradní sochy ježků, které vám úžasně ozdobí zahradu či zákoutí zahradního posezení a v noci na rozdíl od těch živých nebudou hlasitě dupat!

 

Zahradní socha roztomilého ježka, který je až na bodliny nerozeznatelný od živého

 

 

Zahradní socha ježka se bude skvěle vyjímat u zahradního posezení

 

 

Ježek s houbou je krásným doplňkem, kterým ozdobit zahradu

 

 

Sovy

Zahradní sochy sov na vás budou moudře dohlížet pokaždé, když budete relaxovat nebo pracovat na zahradě. Některé sochy sov z naší nabídky jsou velice věrohodné, některé jsou vyrobeny ve veselém stylu, který je ideální jako dárek pro vaše blízké, třeba k Vánocům či narozeninám.

 

Sova je moudré zvíře s nádhernýma očima – narozdíl od živé na vás tahle může dohlížet pořád

 

 

Zahradní socha sovy, která bude skvělá na skalce nebo u posezení

 

 

Veselá zahradní soška malé sovičky bude ozdobou každé zahrady

 

 

Ostatní

V naší nabídce zahradních soch nenajdete pouze pejsky a kočky, v záloze máme i “exotičtější” zvířata. Obdivujete v zoologické zahradě surikaty, které v tlupách natahují krky zpoza plotu a hlídkují? Živou si asi sice nepořídíte, ale můžete ji mít ve formě zahradní sochy! Nebo máte radši slony, kteří se v jednom kuse ohání chobotem? Menšího si můžete pořídit do záhonku s bylinkami.

 

Tento spící betonový krtek je krásnou zahradní dekorací, která vám navíc rozhodně neudělá krtince v záhoně!

 

 

Veverka jako zahradní socha, která na zahradě udělá velkou parádu

 

 

Socha slona na zahradu potěší všechny milovníky těchto nádherných zvířat

 

 

Želvy jsou nejen pohodovými společníky do domácnosti, ale tato betonová bude střežit i vaši zahrádku

 

 

Tyto zvířátka fascinují snad každého návštěvníka zoo, vás můžou těšit každý den ve formě zahradní sochy

 

 

Zvířata člověk zkrátka k životu potřebuje, jsou skvělými společníky do života, a když nezbývá čas nebo síla mít zvířátko vlastní, je dobré se jimi obklopovat alespoň ve formě dekorací.

 

Zahradních soch najdete na našich stránkách NOVAline.cz obrovské množství. Protože by se všechny do článku nevešly a nedostaly by prostor, který si zaslouží, vytvořili jsme pro vás také články o zahradních sochách Buddhů (ZDE) a zahradních sochách andělíčků (ZDE).

 

Přejeme příjemné počtení a spoustu inspirace!

 

 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: