Dekorace do zahrady Buddhové

NOVAline banner

Dekorace do zahrady Buddhové

 

V letních měsících jsme plní energie a máme chuť zkrášlovat svoje obydlí a jeho okolí. Nedílnou součástí domova je pro ty šťastnější zahrada, pro ostatní alespoň terasa nebo balkon. Ve všech případech ale není snad lepší způsob, jak si obydlí zkrášlit, než koupí dekorací do zahrady.

 

Dekorace do zahrady můžete na našich stránkách najít v různých formách – sluneční hodiny, venkovní hodiny nebo třeba zahradní umyvadla. Dnes si ale představíme dekorace do zahrady vyrobené z betonu – sošky Buddhů.

 

Pokud tedy považujete svoji zahradu za ráj klidu, pohody a místo ideální k relaxaci, pak je tento článek právě pro vás.

 

 

 

Buddha je od pradávna považován za symbol moudrosti, klidu a štěstí. Podle učení feng šuej se sochy Buddhů, včetně dekorací do zahrady, hodí prakticky kamkoliv. Buddhové by ovšem neměli přijít do ložnic, koupelen či jídelen, mohlo by dojít k proudění negativních energií.

 

Dekorace do zahrady v podobě Buddhů samozřejmě můžete umístit i dovnitř, nádherně ale budou vynikat mezi zelenkavými keři nebo ve skalce. Naprosto ideální budou dekorace do zahrady s Buddhy také v japonských zahradách nebo zahradách tatkto inspirovaných.

 

 

Krásná dekorace do zahrady v podobě sedícího Buddhy se bude skvěle vyjímat například u okrasných keřů

 

Betonovou dekoraci sedícího Buddhy můžete umístit do zahrady, ale i na balkon nebo například do obývacího pokoje

 

 

Malé sošky sedících Buddhů budou skvělým dárkem pro vaše blízké

 

Dekorace do zahrady, ale i dovnitř – to jsou přesně tito krásní barevní Buddhové

 

Dekorace do zahrady z betonu mají několik nesporných výhod oproti sochám z jiných materiálů

  • beton je vysoce odolný a mrazuvzdorný materiál, takže o dekorace nemusíte mít strach ani v nepříznivém počasí
  • i přes to, že jsou tyto dekorace do zahrady vyrobené z betonu, manipulace s nimi je jednoduchá a vy tak můžete střídat umístění Buddhů podle toho, kde se vám zrovna víc hodí
  • betonové sošky Buddhů, andělů i zvířat jsou promyšleny a vyrobeny s velkým důrazem na detail, proto jsou vysoce kvalitní a hodí se jak pro radost vaši, tak jako dárky pro vaše blízké

 

Další oblíbenou dekorací do zahrady jsou busty Buddhů

 

 

Busta Buddhy bude úžasným doplňkem vaší zahrady

 

Další skvělou kombinací je betonová dekorace Buddhy a svícen – není nad romantickou atmosféru u venkovního posezení

 

 

S dekoracemi na zahradu v podobě Buddhů nikdy nešlápnete vedle. Jde o nadčasovou dekoraci, která nikdy nezestárne a navíc vám do domácnosti přinese pozitivní energii.

 

V naší nabídce NOVAline.cz najdete daleko širší nabídku dekorací do zahrady z betonu, bohužel by se do jednoho článku nevešly. Můžete ovšem načerpat inspiraci přečtením si článku o dekoracích do zahrady v podobě venkovních dekorací andělé (ZDE) nebo sochy zvířat (ZDE)

 

Přejeme příjemné počtení a spoustu inspirace a energie pro tvoření na zahrádce i doma!

 

NOVAline banner
Tagy: