10 tipů na vánoční dárky pro ženy

NOVAline banner

Vánoční dárky pro ženy

 

Vybírání vánočních dárků může být někdy pěkný oříšek. Pokud jste se svojí drahou polovičkou spoustu let, nebo znáte-li svoji kamarádku už od základní školy, pak máte jistě mnohdy pocit, že už jste si vzájemně dali snad všechno na světě. Věřte nám ale, že je ještě mnoho krásných dekorací a vychytávek v domácnosti, které poslouží jako úžasné vánoční dárky pro ženy.

 

V dnešním článku vám ukážeme 10 tipů, jak udělat pod stromečkem radost manželce, mamince nebo kamarádce a uvidíte, že letošní Vánoce budete mít takzvaně v kapse. Následující tipy také můžete použít i během celého roku – díky své univerzálnosti potěší tyto dárečky také jako pozornost k svátku nebo dárek k narozeninám.

 

 

Vánoční dárky pro ženy

 

1) Sošky andělů

 

Milé sošky zvířátek nebo andělů jsou klasikou, kterou nešlápnete vedle. Sošky jsou krásnými dekoracemi, které dělají parádu na poličkách nebo ve vitrínách a andělé jsou navíc symbolem ochrany. Dáte tak dárkem najevo jak moc vám na vaší blízké záleží.

 

Soška anděla

Soška anděla s knihou potěší nejen milovnice literatury

 

Sošky andělů

Kombinace sošky a svícnu se určitě bude líbit

 

2) Svícny a lucerny

 

Světelné dekorace zkrátka dělají domov útulnější. Svícny a lucerny umožní vaší blízké užít si krásný a pohodový večer ve světle svíčky s její oblíbenou knížkou a šálkem dobrého čaje.

 

Kovový svícen

Krásný svícen s motivy propletených větví bude dělat kouzelné stíny na stěně

 

Lucerna na svíčku

Keramické lucerničky na svíčku se budou skvěle vyjímat na poličce nebo okenním parapetu – zkrátka skvělé vánoční dárky pro ženy

 

3) Aromalampy

 

Aromalampy jsou asi nejvděčnější vánoční dárky pro ženy. V první řadě jsou krásnou ozdobou interiéru, v druhé vám navíc dovolí provonět si byt vaší oblíbenou vůní. Stačí k aromalampě koupit vonné esence nebo vonné vosky, které se umisťují do horní části (mističky) a krásný voňavý dárek je na světě. Vaše kamarádka, manželka či maminka si pak může udělat relaxační večer při světle svíčky a s její oblíbenou vůní jako je levandule, vanilka či růže, provoněnou po celém pokoji.

 

Aromalampa

Aromalampa je nejen krásnou dekorací, ale i voňavým společníkem v domácnosti

 

Aromalampa

Do aromalampy můžete dát olejíček nebo vosk s vůní, kterou milujete

 

4) Svíčky

 

Svíčky jsou stálicí dárků a není divu. Touto drobností uděláte radost a když je navíc svíčka ve skle, dá se zužitkovat i po jejím dohoření. Voňavé svíčky krásně provoní celý byt, umožní pohodové večery v tlumeném světle a například velké svíčky Goose Creek můžete používat až 99 hodin hoření.

 

Vonná svíčka ve skle

Svíčka potěší vždycky, obzvlášť když naprosto božsky voní

 

 

Vánoční dárky pro ženy

Svíčky Goose Creek jsou velmi populární a nabízejí spoustu úžasných a neobvyklých vůní

 

5) Dekorace na zeď

 

Nástěnné dekorace nejsou jen předměty, které zaplní prázdné místo na zdi. Tyto krásné doplňky dělají domov ještě útulnějším domovem a mnohdy zvládnou vykouzlit pořádně široký úsměv na tváři. Ženy jistě ocení motivy jako slunce, motýly nebo kočky, které všechny v naší nabídce najdete.

 

Vánoční dárky pro ženy

Slunce na zeď je krásnou dekorací do bytu

 

 

Kovová nástěnná dekorace

Nástěnná dekorace s motýly bude dělat radost v obývacím pokoji i v ložnici

 

6) Fotorámečky

 

Když si s výběrem dárku nevíte rady, nikdy nešlápnete vedle s foto dárkem, který mnohdy potěší ze všech dárků absolutně nejvíce. Věnujete-li svým blízkým osobní vzpomínku, ukážete tak, jak moc vám na nich záleží. Vyberte proto krásný fotorámeček na jednu nebo více fotek, či nástěnnou kovovou dekoraci s možností připnutí fotografií a pod stromeček zaručeně uvidíte ten nejupřímnější úsměv na světě.

 

fotorámeček

Fotorámeček na důležitou a hezkou společnou vzpomínku

 

 

 

Strom života na fotky

Skvělou alternativou k rámečkům jsou kovové dekorace s možností připnutí fotek nebo vzkazů, zrovna jako tento krásný strom

 

7) Hrnečky

 

Kdo by neměl rád (obzvlášť v chladných měsících) posezení s šálkem horké kávy nebo čaje. Hrnečky doplněné o kvalitní sypané čaje nebo výběrovou zrnkovou kávu jsou proto oblíbené a vděčné vánoční dárky pro ženy, které nikdy nezklamou.

 

Vánoční dárky pro ženy

Hrneček se sítkem bude skvělým dárkem společně s dobrým sypaným čajem

 

 

Čajová konvička se šálkem

Konvička v kombinaci s hrnečkem nejen skvěle vypadá, ale je navíc velice praktická

 

8) Zahradní sochy

 

Ženy umí i z té nejzarostlejší zahrady udělat krásnou oázu klidu, která se rázem stane oblíbeným místem k dopočinku celé rodiny. K tomuto zkrášlování ale jistě bude potřebovat dekorace, které se hodí i do venkovních podmínek. Ideálními doplňky do zahrady jsou zahradní sochy, nejlépe z betonu nebo polyresinu, které můžete pořídit v nejrůznějších provedeních a motivech. Nejoblíbenější jsou samozřejmě stylové sošky Buddhů nebo zvířátek jako jsou kočky, psi nebo sovy. Betonové sošky lze mít na zahradě díky mrazuvzdornosti i přes zimu.

 

Socha Buddha

Krásná zahradní dekorace Buddha bude úžasným doplněním skalky

 

 

Betonové sochy do zahrady

Betonové zahradní sošky s motivy zvířátek můžou zahradu zdobit i v zimě

 

9) Vázy

 

Dostává vaše kamarádka, maminka nebo manželka ráda květiny? Která žena ne? K tomu ale potřebuje krásnou vázu, do které všechny ty nádherné kytice a kvítky umístí. Váza nemusí sloužit pouze na obdržené kytice, ale například také na stylová sezónní aranžmá s větvičkami, šípky nebo jehličím.

 

Skleněná váza

Menší váza se srdíčkem

 

 

Keramická váza

Žlutá váza s aztéckým vzorem se stane stylovým doplňkem interiéru

 

10) Parfémy a vůně

 

Vánoční dárky pro ženy můžou být i krásně voňavé! Spousta žen má už jistě parfém, který používají dlouhá léta, některé ale rády experintují a právě jim můžete pořídit dámský parfém. Parfém by měl potěšit nejen čichové buňky, ale vždy je velkým plus, když i hezky vypadá.  Parfémy Boles d’olor ovšem splňují obě tyto podmínky.

 

Vánoční dárky pro ženy

Vůně Angels Charm je velice oblíbenou vůní

 

 

Parfém

Vůně lotosového květu je velice příjemnou vůní, která vám sedne

 

 

Bonusový tip

 

Pokud si ani teď nevíte rady, nikdy neuděláte chybu, když necháte výběr raději přímo na obdarovávané. V takových případech můžete zvolit možnost koupení dárkového poukazu na částky od 250 do 2000 Kč, který může dotyčná v následujících 12 měsících využít na nákup krásných bytových dekorací, stylového nábytku nebo krásného venkovnského nádobí.

 

Vánoční dárky pro ženy

Dárkový poukaz stačí vložit do hezké obálky a rázem je skvělý (nejen) vánoční dárek na světě

 

 

Pokud hledáte i vánoční dárky pro muže, můžete se inspirovat v našem dalším článku s názvem Vánoční dárky pro muže – 10 tipů jak udělat radost.

 

 

Při honu na perfektní vánoční dárky pro ženy ale stále myslete na to, že dárek by měl být především pozorností od srdce, která dá obdarované najevo, jak moc vám na ní záleží. 

 

NOVAline banner
Tagy: