Vánoční dárky pro muže – 10 tipů jak udělat radost

NOVAline banner

Vánoční dárky pro muže

 

Vánoce jsou už téměř za dveřmi a s nimi přichází i vymýšlení a kupování dárků pro naše blízké. Někdy to ale může být pořádně zapeklitá záležitost, obzvlášť pokud jde o manžela, tatínka či kolegu. Co totiž dát člověku, který tvrdí, že všechno má a nic nepotřebuje?

 

Určitě nikdy nešlápnete vedle s lahvinkou dobrého vína nebo s výběrovou čokoládou. Pokud se ale chcete pustit do větších věcí a nevíte si rady, náš dnešní článek s tipy na vánoční dárky pro muže vás snad navede správným směrem.

 

 

 

Vánoční dárky pro muže

 

Spousta mužů oceňuje hlavně takové dárky, které jsou praktické a najdou využití nejen jednou v roce. To vám naštěstí otevírá velké množství možností, co vašim blízkým mužům nadělit pod stromeček. Vybrali jsme 10 tipů z naší nabídky, které na Štědrý večer určitě sklidí úspěch.

 

1) Nářadí

 

Každý správný kutil si potrpí na tom, jaké nářadí v kůlně má. Jde hlavně o kvalitní a praktické nářadí, které bude usnadňovat práci a sloužit dlouhá léta. Ideální je proto například kvalitní sekera, která je potřeba v každé domácnosti se zahradou.

 

Štípací sekera

Sekera se na zahradě hodí pořád – ať už v létě na dřevo na táborák nebo v zimě na špalky na zátop

 

Sekera

Sekera s dlouhou násadou skvěle sedne do ruky

 

2) Retro modely

 

Koho by nepotěšil krásný model? Obzvlášť sběratelé nebo nadšenci do aut, motorek či letadel ocení malou repliku jejich oblíbeného stroje. Modely se skvěle vyjímají na poličkách nebo ve vitríně v pracovně. V muži tak probudí kousek dítěte a vykouzlí široký úsměv na tváři.

Retro modely

Kovový model auta je skvělým dárkem nejen pro sběratele

 

Modely lodí

Krásný model lodi ocení všichni, kdo mají rádi stylové dekorace

 

3) Hrnky

 

Máte doma nebo v práci milovníka kávy z kávovaru? Espresso se totiž úplně nejlépe pije ze správného malého hrníčku! Malý hrneček na tuto výbornou kávu bude ideálním dárkem pro všechny kávomily. Když k němu přidáte pytlík výběrové zrnkové kávy, máte s dárkem vyhráno.

 

Šálek na espresso

Jednoduchý, leč elegantní šálek na espresso dodá ranní kávě nový rozměr

 

 

Šálek na kávu

Šálky firmy COSTA NOVA jsou nejen originální, ale také vysoce kvalitní kousky

 

4) Hodiny

 

Jak jsme již psali v úvodu, je vždycky dobré, když vánoční dárky pro muže spojují estetickou i praktickou stránku dohromady. Hodiny jsou nejen hezkou ozdobou na zeď v obýváku, ložnici nebo pracovně, ale hlavně se na ně můžeme spolehnout ve chvílích kdy nestíháme nebo zkrátka ve chvílích, kdy potřebujeme vědět kolik je hodin. Venkovní hodiny zase hlídají čas i na zahradě a dokážou určit venkovní teplotu a vlhkost vzduchu. Praktická vychytávka, která se doma hodí!

 

Vánoční dárky pro muže

Hodiny s teploměrem a vlhkoměrem se hodí ven, ale i dovnitř

 

 

Hodiny nástěnné

Nástěnné hodiny s kyvadlem s motivem mapy světa krásně ozdobí prázdnou zeď

 

5) Stylová servírovací prkénka

 

Ideální vánoční dárky pro muže, kteří mají rádi jídlo a gastronomii, budou bambusová servírovací prkénka. Žádný večer s přáteli se neobejde bez obloženého talíře nebo tácu s dobrotami jako jsou sýry, uzeniny, nakládaná zelenina nebo ovoce. Dopřejte si tuto delikatesu s luxusním servírováním!

 

Vánoční dárky pro muže

Krásné servírovací prkénko na podávání sýrů i s příslušenstvím

 

 

Servírovací prkénko

Servírovat sýry společně s hrozny nebo brusinkami můžete na tomto kruhovém prkénku

 

 

6) Grily a ohniště

 

Dárek, který muži využijí hlavně v létě – ohniště a grily. Na žádné zahradní párty s rodinou nebo s přáteli nikdy nechybí muž, který se zhostí role hlavního šéfkuchaře. Pořiďte svému muži nebo tatínkovi jeho gril nebo ohniště s roštem, které bude jeho královstvím.

 

Přenosné ohniště

Zahradní ohniště bude skvěle sloužit hlavně v létě

 

 

Vánoční dárky pro muže

Stylový a funkční dárek, jako je tento gril s udírnou, potěší všechny muže

 

7) Stojany na víno

 

Dobrá láhev vína je sama o sobě krásným dárkem. Kam ale potom s ní? Nejlépe se hodí samozřejmě hned vychladit v lednici, když se jich ale sejde víc, je hezké, když jsou lahve vystavené. Pro tyto příležitosti můžete darovat svým blízkým krásný stojan na víno. Ten bude sloužit jako domácí vinotéka a zároveň i jako stylová bytová dekorace.

 

Stojan na víno

Stojan na 5 lahví vína se pohodlně vejde na kuchyňský pult

 

 

Kovový stojan na víno

Vinný stojan na 17 lahví můžete umístit do komory nebo nejlépe do domácího vinného sklípku

 

8) Otvíráky na pivo

 

Pokud sháníte menší dárek například pro kamarády nebo kolegy z práce, pak je skvělý nápad pořídit jim stylový otvírák na lahve s motivem. Otvíráky v naší nabídce seženete jak volné, tak takové, které se dají umístit na zeď. Jsou navíc vhodné nejen pro pivaře, ale i pro všechny milovníky vychlazených limonád ve skle. Ale pozor, obzvlášť kolem Vánoc mizí otvíráky ze zásob bleskovou rychlostí!

 

Otvírák na pivo

Veselé otvíráky na pivo jsou malými milými pozornostmi, které zaručeně potěší

 

 

Otvírák na lahve

Tento otvírák na lahve můžete připevnit na zeď v kuchyni nebo v dílně

 

9) Vycházkové hole

 

Aby byl muž “švihák lázeňský”, potřebuje určitě klobouk a stylovou vycházkovou hůl. S kloboukem vám sice nepomůžeme, ale vycházkových holí v naší nabídce najdete nepřeberné množství. Můžete si vybrat hole s klasickou rukojetí nebo s rukojetí s motivem orla, hada nebo koně.

 

Vycházková hůl

Skládací vycházková hůl je praktickou pomůckou při procházkách, i módním doplňkem

 

 

Vánoční dárky pro muže

Rukojeť vycházkové hole nemusí být obyčejná – vyberte si z široké škály ozdobných rukojetí

 

10) Zahradní umyvadla

 

Vánoční dárky pro muže se nemusí hodit pouze v zimě. Zahradní umyvadla totiž přijdou vhod hlavně od jara do podzimu, ale po chvíli zjistíte, že už si bez nich život na zahradě ani nedokážete představit. V umyvadle na zahradě můžete omývat zeleninu či ovoce, umývat si ruce po práci v záhonech nebo pohodlně napouštět vodu do konve. Jako dárek pod stromečkem určitě potěší!

 

Zahradní umyvadlo

Zahradní umyvadla se stala hitem posledních let

 

 

Zahradní umyvadlo na zeď

Umyvadlo usnadní práci na zahradě a vy nebudete muset neustále chodit dovnitř a zpět

 

Bonusový tip

 

Pokud si nevíte rady ani teď, skvělým řešením je darování dárkových poukazů. Váš manžel, tatínek nebo kamarád si tak budou moci vybrat pozornost podle svého uvážení. Když navíc poukazy dáte do hezkých obálek, rázem jsou perfektní vánoční dárky pro muže na světě.

 

Vánoční dárky pro muže

Dárkový poukaz stačí vložit do hezké obálky, a rázem je skvělý vánoční dárek na světě

 

 

Pokud hledáte vánoční dárky pro ženy, můžete se inspirovat v našem dalším článku 10 tipů na vánoční dárky pro ženy.

 

NOVAline banner
Tagy: