Dárkový poukaz jako skvělý dárek na poslední chvíli

NOVAline banner

Dárkový poukaz

 

V čase předvánočního shonu, kdy běháme z obchodu do obchodu za vidinou toho nejepšího dárku pro naše blízké, se bohužel sem tam stane, že na pár drobností můžeme omylem zapomenout. Poté samozřejmě nastává panická hrůza z toho, kde teď budeme dárky na Vánoce shánět? Někteří dokonce vánoční inspiraci nechávají odvážně až na 23. prosince s nadějí, že na ně v obchodech ještě něco zbyde. Ale jak tyto situace efektivně vyřešit? V obou případech je skvělým řešením spolehnout se na dárkový poukaz.

 

Dárkový poukaz vložený do hezké obálky ozdobené stužkou mnohdy potěší mnohem víc než ponožky nebo trička koupená na poslední chvíli. V dnešním článku vám představíme, jaké možnosti s poukazy máte v NOVAline.

 

 

Dárkový poukaz

 

Poukaz umožňuje obdarovanému vybrat si na svém oblíbeném e-shopu nebo v milovaném kamenném obchodě přesně to, co se mu líbí. Není tak ničím svázaný a má naprostou svobodu výběru. U nás máte navíc dvě varianty dárkových poukazů – poukazy tištěné nebo elektronické.

 

Dárkový poukaz tištěný

 

Tištěný dárkový poukaz můžete pořídit osobně na prodejně v Rosicích nebo vám jej můžeme zaslat společně s objednávkou nebo samostatně. Každý voucher má svůj speciální kód, který může váš blízký potom využít při nákupu na e-shopu nebo v obchodě. Poukazy jsou platné 12 měsíců ode dne zakoupení, takže máte spoustu času na výběr bytových dekorací či nábytku přesně pro vás.

 

A jaké hodnoty poukazů můžete pořídit? Poukazy se pohybují od 250 Kč až do 2000 Kč. Najdete tedy i vouchery v hodnotě 500, 1000 nebo 1500 Kč.

Dárkový poukaz

Dárkovým poukazem se zavděčíte opravdu každému

Dárkový certifikát

Můžete si vybrat i nižší hodnoty, jako jsou 250 nebo 500 Kč

 

 

 

Vánoční poukaz

Poukaz má platnost 12 měsíců ode dne zakoupení

 

 

Dárkové poukazy pro ženy

Dárkový poukaz můžete dát do krásné obálky

 

Elektronický poukaz

 

Elektronické poukazy jsou ideální právě pro “Ježíšky”, kteří nechávají nákupy na poslední chvíli. Zaplatíte-li poukaz online kartou, zašleme vám obratem poukaz na vaši e-mailovou adresu.  Poté už jen stačí, abyste poukaz vytiskli, třeba doma na tvrdý papír nebo v copycentru, potom koupili hezkou ozdobnou obálku a radost pod stromečkem je zaručená.

 

Hodnoty i platnost poukazů je stejná jako u tištěných.

Dárkový poukaz

V NOVAline pořídíte také elektronické poukazy

Dárkový poukaz online

Hodnoty jsou stejné jako u tištěných – od 250 do 2000 Kč

 

Poukaz tisk

Doma stačí tento poukaz vytisknout a dát do hezké obálky

 

Poukazy

Poukazem určitě uděláte radost

 

 

Ať už zvolíte tištěný nebo elektronický poukaz, určitě nešlápnete vedle. Dárkovým poukazem rozhodně neurazíte, ba naopak uděláte obdarovanému radost, protože mu dáte možnost vybrat si pro sebe perfektní dárek.

 

 

Dárkový poukaz

NOVAline banner
Tagy: