Darujte ten nejkrásnější dárek na Den matek 2021

NOVAline banner

Den matek 2021

 

Den matek v roce 2021 připadá na druhou květnovou neděli, tedy 9.5.2021. Je to den, kdy bychom našim skvělým ženám v životě, tedy maminkám, babičkám, tetám nebo kamarádkám (zkrátka všem, které nám kdy byly jakýmkoliv způsobem maminkou) měli vyjádřit, jak moc pro nás znamenají.

 

Den matek se ve světě slaví už po staletí, avšak mnohdy v jiném termínu a v různých podobách. Den matek prošel obrovskou historickou proměnou, od křesťanských kořenů, přes feministické až po nynější, téměř komerční podobu. To ale nemění nic na tom, že je Den matek krásným dnem. V dnešním článku vám poradíme, jaký dárek v tento důležitý svátek vaší mamince či jiné významné ženě, dát.

 

 

Den matek 2021

 

Den matek 2021

 

Sošky andělů

 

Každý máme v sobě alespoň trošku duchovna – ať už je to nějaké oficiální náboženství, víra v něco vyššího nebo víra v sebe. Andělé jsou takovými univerzálními symboly právě naší duchovní a emotivní stránky a rozhodně oprávněně! Symbolizují bezpečí, ochranu a tichý dohled a myslím, že ne pro jednoho z nás je takovým andělem právě maminka. Darujte jí proto sošku anděla, ať už malou, nebo betonovou, kterou si může vystavit kdekoliv bude chtít. Určitě jí uděláte radost!

 

Soška anděl

Jak jinak vyjádřit mamince lásku, než symbolickým andělem strážným

 

 

Svatební dekorace

Andělé jako ochránci dětí a dospělých jsou krásným symbolem lásky

 

 

Anděl s medvídkem

Andílek je krásnou dekorací na poličku i do vitríny

 

Aromalampy

 

Voňavé dárky jsou ozbvláště oblíbené – dělají totiž radost nejen na pohled, ale i “na přivonění”. Vedle vonných tyčinek a pytlíčků rozhodně stojí za zvážení pořízení aromalampy. Doplněná o vonnou esenci nebo vonný vosk v maminčině oblíbené vůni bude opravdu krásným dárkem na Den matek 2021. Na výběr máte nepřeberné množství možností, například levandule, kokos, růže, šeřík a další.

 

Aromalampy zvládne ovládat opravdu každý. Do spodní části aromalampy umístíte čajovou svíčku a zapálíte. Do vrchní části, tedy mističky, nakapete esenciální olej smíchaný s vodou nebo pár kostek vonného vosku a za chvíli už se můžete těšit na krásně se linoucí vůni. Nezapomeňte ale sem tam zkontrolovat dostatek vody nebo připalující se vosk. Pokud k tomu dojde, sfoukněte svíčku, nechte lampu chvíli vychladnout a pak můžete zase pokračovat.

 

Den matek 2021

Krásná aromalampa je hezkou dekorací i voňavým dárkem

 

 

Aromalampy

Voňavý dárek vždycky potěší

 

 

Umělé tulipány

 

Nic nenahradí vůni čerstvě natrhaných květin, ale tyto krásné dary přírody mají i svoje nevýhody – hlavně to, že velice rychle zvadnou. Zato umělé květiny rozhodně nemusíte měnit jednou za týden! Sice nevoní tak jako ty čerstvé, zato vám ale vydrží dlouhé roky a vypadají od nerozeznání od těch pravých.

 

Maminku či babičku jistě na Den matek potěší kytice umělých tulipánů v jejích oblíbených barvách, která jim bude dělat radost doma přes celý rok. Namíchat si můžete jaké odstíny se vám zachce. I to se vám mnohdy u živých květin nepoštěstí.

Tulipán zahradní

Umělé tulipány sice nevoní, ale dělají radost mnohem déle než ty živé

 

 

Umělé tulipány

Sváteční kytici můžete vytvořit i z umělých květin

 

 

Umělý tulipán

Vybírat můžete z nepřeberného množství barevných odstínů

 

 

Parfémy

 

Většina žen si potrpí na krásné vůně a obklopuje se jimi všude, kde je to možné. Ať už ve formě bytových vůní jako vonných sáčků, difuzérů nebo vonných tyčinek, tak ve formě vůní přímo na tělo. Takovými jsou i parfémy. Pokud vaše maminka ráda experimentuje, určitě jí zkuste darovat parfém v některé z vůní z našeho eshopu. Za vůni Angels Charm, kterou najdete i v jiných formách, můžeme dát ruku do ohně! Jemně sladká vůně sedne téměř každé ženě.

Parfém Angels Charm

Parfém je téměř klasikou mezi dárky

 

 

Vůně

Na Den matek 2021 uděláte parfémem určitě radost

 

Fotorámeček

 

Co udělá radost více, než krásně zarámovaná vzpomínka? Pokud máte vy nebo vaše maminka oblíbenou fotku, pak je fotka v rámečku rozhodně tou správnou volbou. Když zvolíte ozdobný rámeček s hezkým lemováním, doslova zabijete dvě mouchy jednou ranou. Vznikne tak osobní dárek od srdce, který bude i hezkou bytovou dekorací. Na Den matek 2021 tak jistě sklidíte úspěch!

 

Fotorámeček

Do rámečku můžete mamince dát vaši nejkrásnější společnou vzpomínku

 

 

Rámeček na foto

Fotografie dělají radost při každém pohledu

 

 

Rámeček na obrázek

Když rámeček doplníte o květinu, bude mít dárek rozhodně úspěch

 

 

Další dárky na Den matek

 

Maminkám i dalším významným ženám ale udělá radost i celá řada dalších věcí. Možná už jste si za ta léta dávání dárků “vyplácali” všechny svoje možnosti. To se asi na první pohled může zdát, věřte ale, že je stále spousta potenciálním dárků čekajících na své majitelky.

 

Má-li vaše maminka ráda světelné dekorace, pak je dobrou volbou nákup dřevěné či kovové lucerny nebo svícnu na čajovou svíčku. Na květiny živé i umělé se rozhodně bude hodit stylová váza, do které oslavenkyně všechny své “pugéty” umístí. A jak jinak vyjádřit lásku, než symbolem srdce? Vybrat si můžete z velkého množství dekorací, kde tento symbol lásky najdete – dřevěné či závěsné dekorace, prostírání,… Zkrátka téměř všude, kde si usmyslíte.

 

Dřevěná lucerna

Lucerna na svíčku dělá parádu doma i za dveřmi

 

 

Džbán Provence

Jako dárek na Den matek 2021 potěší i váza s levandulí

 

 

Skleněná váza

Vázu můžete doplnit o živou květinu nebo kytici umělých tulipánů

 

 

Závěsná dekorace

Motiv srdce je vždy zárukou úspěchu

 

Bytová dekorace

Kovové dekorace v kombinaci se dřevem jsou velice stylovým a krásným doplňkem

 

Ať už se rozhodnete pro honosný dárek nebo “jen” čokoládu či přání, určitě si na Den matek 2021, tedy v neděli 9. května, na maminku vzpomeňte. Radost v jejích očích vám bude tou největší odměnou.

 

Den matek 2021

NOVAline banner
Tagy: