Dávkovače mýdla a dezinfekce

NOVAline banner

Dávkovače mýdla a dezinfekce

 

Zvlášť v posledních týdnech se naše spotřeba mýdla (hlavně toho tekutého) a dezinfekce na ruce zvýšila oproti průměru několikanásobně. Hygiena je na prvním místě, ale zásoby mnohdy rychle dochází. Díky dávkovači mýdla či dezinfekce ale nemusíte zoufat. V obchodě nebo přes internet si tak můžete objednat velké balení prostředků, které do dávkovače mýdla můžete jednoduše dolívat.

 

Dávkovače mýdla či dezinfekce jsou navíc hezkými a stylovými doplňky do koupelny nebo kuchyně. Nechte se v následujícím článku inspirovat některými kousky dávkovačů mýdla z naší nabídky.

 

 

Dávkovače mýdla či dezinfekce jsou velmi praktickým společníkem do domácnosti. V případě skleněných dávkovačů mýdla máte přehled o spotřebě prostředků a můžete je velice snadno doplňovat. Nemusíte používat nevkusné obaly z obchodů a svoji koupelnu si můžete naopak ozdobit.

 

Díky dávkovačům mýdla a dezinfekce máte navíc svoji spotřebu čistících prostředků pod kontrolou díky dávkovací pumpičce. V dnešní době je zkrátka dávkovač mýdla téměř nepostradatelným doplňkem do koupelny či kuchyně.

 

Dávkovače mýdla

 

Skleněný dávkovač mýdla je ideální volbou, když chcete mít přehled o zbývajícím množství čistících prostředků. Tento dávkovač mýdla se navíc dodává v setu společně s miskou na tuhé mýdlo a skleničkou na zubní kartáčky. Celý set bude krásně doplňovat detaily vaší koupelny.

 

Dávkovač na mýdlo + sada do koupelny

Dávkovač mýdla, kalíšek na kartáčky a miska na tuhé mýdlo v sadě

 

Tento keramický dávkovač mýdla či dezinfekce bude skvěle zapadat do interiéru zařízeného ve stylu Provance. Umožňuje snadnou manipulaci s pumpičkou, takže do něj velmi snadno mýdlo nebo dezinfekci doplníte.

 

Dávkovač mýdla keramický

Keramický dávkovač mýdla či dezinfekce

 

Dalším krásným a stylovým kouskem je tento keramický dávkovač mýdla s malým ptáčkem. Opět umožňuje snadné doplnění tekutého mýdla či dezinfekce a navíc pěkně ozdobí koupelnu.

 

Bílý dávkovač mýdla

Dávkovač mýdla či dezinfekce s ptáčkem

 

Průhledný dávkovač mýdla je velmi praktický, když chceme mít přehled o množství mýdla či dezinfekce, které nám zbývá. Tento je navíc zdobený stylovými nápisy a bude tak i hezkou koupelnovou dekorací.

 

Dávkovač mýdla skleněný

Skleněný dávkovač mýdla nebo dezinfekce s okrasným nápisem

 

Tento praktický dávkovač mýdla či dezinfekce bude skvělý jak do koupelny, tak kuchyně. Je opatřen přihrádkou na houbičku či tuhé mýdlo, má tedy dvojí využití a je tak velmi šikovným pomocníkem do domácnosti.

 

Dávkovač mýdla s držákem houbičky

Dávkovač mýdla či dezinfekce s držákem na houbičku nebo tuhé mýdlo

 

Tento set do koupelny je vyrobený ze zdobeného skla a obsahuje dávkovač mýdla, kalíšek na kartáček a misku na tuhé mýdlo. Sladíte tak jednoduše svoje koupelnové doplňky a díky průhlednému dávkovači mýdla či dezinfekce budete mít přehled o množství. Dávkovač mýdla můžete postupně snadno doplňovat a nemusíte zatěžovat vaši koupelnu nevkusnými obaly z obchodu.

 

 

Dávkovač mýdla či dezinfekce

Koupelnová sada s dávkovačem mýdla, kalíškem na kartáčky a miskou na tuhé mýdlo

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: