Model, modely

NOVAline banner

Model, Modely

 

Správný chlap je i ve stovce pořád trochu kluk. Souhlasíte se mnou? Ženy jsou (většinou) již od dětství a mládí zodpovědnější, pečlivější a chápou, že kočárky s panenkami musí jednou odložit a zanechat v říši dětství.

S muži je to jiné. V jakémkoli věku se dokáží nadchnout pro cokoli, co má kola, křídla nebo jezdí po kolejích. S nejrůznějšími autodráhami a vláčky si stejně vždycky nejlépe pohrají tatínkové či dědečkové,  a ne jejich ratolesti.

 

 

A když je na autodráhu málo místa, postačí třeba modýlky. Ti zručnější si je mohou vyrobit, což však vůbec není jednoduché.

 

Ti méně šikovní nebo třeba více zaneprázdnění si pořídí modely hotové. Samozřejmě se nabízí nepřeberná škála dokonale kopírující poslední typy nejrůznějších „přibližovadel“.

 

 

 

Ale repliky a modely aut, motorek a jízdních kol, které už dnes na cestách nepotkáte, nebo letadel, která vám nad hlavou

 

 

nepřeletí, to je něco jiného! Zde  si nepořizujete jen precizně vyrobenou maketu, ale také věc, která má tak trochu duši a vrací vás do dob dávno minulých.

 

 

 

Modely  z kvalitních materiálů budou navíc  tím správným doplňkem  a chloubou každé pánské pracovny. Nebojte se a zkuste změnit zažité zvyklosti, kdy mužům jako pozornost nosíte láhev  něčeho, co jim třeba vůbec nechutná. Přineste jim modýlek a uvidíte, že rozzářit se dovedou nejen oči dětí.

 

NOVAline banner
Tagy: