Vintage bydlení, které má duši

Sníte o bydlení, které dýchá atmosférou starých časů? O místě, kde se zastavil čas a vládne nekonečný klid a pohoda? Tak přesně v takové místo můžete proměnit i váš domov. Stačí vsadit na jemné neutrální tóny, dekorace s patinou, spoustu textilu a útulný domov je na světě.



Křehká krása s patinou…to je VINTAGE STYL

Objevte kouzlo a eleganci venkovského bydlení, které ve Vás vzbudí vzpomínky na život našich předků.

 

Vintage styl – to je kombinace starých, ale i nových kousků s patinou, světlé a pastelové barvy a především dřevo v jakékoli podobě.

 

Nechte se zlákat interiérem, který bude pastvou pro oči a pohlazením po duši!

 

VINTAGE STYL►►►



Inspirace láskou

Tento týden naleznete v kategorii NOVINKY tipy na doplňky a dekorace do domu či bytu (nebo milé dárky pro Vaše blízké) , které byly inspirovány láskou.

 

A co jiného je symbolem lásky, než-li motiv srdce!



Dekorace plné něžnosti

Romantické dekorace a bytové doplňky, které Vás v těchto -snad již posledních – zimních dnech zahřejí u srdce a zkrátí čekání na jaro.

Podlehněte jejich kouzlu a zahalte interiér do podmanivé atmosféry.

 

Objevte doplňky, dekorace a dárky pro Vaše blízké inspirované romantikou venkova.



Dekorace ze dřeva

Dekorace ze dřeva vnesou do každého prostoru kus přírody. Dřevo je surovina, která je lidmi využívána již od pradávna a využívá se do dnes. Velmi dostupný přírodní materiál je jedinečný i v neopracovaném stavu. Vůni dřeva zná snad každý. Proč si tedy kousek přírody nepřenést i do svého domu, kde se chceme cítit dobře a útulně.



Retro dekorace z litiny a kovu

Specifická atmosféra bleších trhů již spousty let láká všechny koupěchtivé návštěvníky, kteří chtějí ukořistit jedinečný kousek. Pokud máte rádi staré věci s duchem a historií, jsou tato místa jako stvořená pro dlouhé bezduché přešlapávání z místa na místo a okoukávání všeho možného.

 

Dá se tam najít opravdu všechno. Knihy, dekorace, oblečení, kuchyňské potřeby, nářadí, nábytek a spoustu dalších věcí, které na nás působí tak tajemně, nostalgicky.