Podzimní dekorace do bytu

NOVAline banner

Podzimní dekorace do bytu

 

Podzim je tu a brzy se budou krásně barvit listy, přijde babí léto a na nás padne i trocha melancholie po teplém létě. Nenechte se odradit a přivítejte podzim s otevřenou náručí! Třeba si zútulněte byt pomocí nějaké podzimní dekorace do bytu.

 

Takové dekorace nemusíte jenom kupovat. Pokud jste alespoň trošku zruční (nebojte, stačí opravdu jen trošku!), můžete si podzimní aranžmá vyrobit i svépomocí. Stačí vám jen pár pomůcek a hlavně spousta podzimních přírodnin. Zajděte tedy do blízkého lesa nebo parku, utrhněte pár větviček, nasbírejte šišky a pusťte se do vyrábění.

 

 

podzimní dekorace do bytu

 

Vázy

 

Vázy mohou být jemnou a decentní podzimní ozdobou. Stačí samozřejmě nějaká krásná a vkusná váza a potom už jen vhodné přírodniny – třeba bukové nebo dubové listy, větvičky šípků nebo svazky levandule či vřesu.

 

podzimní dekorace do bytu

Světle modrá váza se světle hnědými lístky vytváří úžasnou kombinaci, která oživí každý interiér (Zdroj: Pinterest)

 

 

podzimní dekorace dýně

Nemáte vázu? Nevadí! Skvěle vám na správnou podzimní dekoraci do bytu postačí i vydlabaná dýně (Zdroj: Pinterest)

 

 

vyrábíme podzimní dekorace

Kombinace čirého skla a zeleno-červené barvy šípkových větviček bude skvělou dekorací pro minimalistický interiér (Zdroj: Pinterest)

 

 

Věnce

 

Pokud chcete svoji lásku k podzimu ukázat i před sousedy, jsou ideální podzimní dekorací do bytu také věnce na dveře (ať už pověšené vevnitř nebo zvenčí). Podzimní věnec nemusíte jenom kupovat, hravě ho zvládnete vyrobit sami! Stačí vám koupit základní ratanový věnec a vydat se na procházku do blízkého lesa nasbírat dary přírody.

 

podzimní dekorace do bytu

Nádherné barvy šípků a bezu či ptačího zobu vás jistě na podzim naladí. Navíc se u výroby věnce zrelaxujete. (Zdroj: Pinterest)

 

podzimní věnec

Roztomilý podzimní veněc se zvířátky, třeba zrovna se sovou, můžete vyrábět s dětmi, určitě se při výrobě pobaví! (Zdroj: Pinterest)

 

 

podzimní dekorace z přírodnin

Teplé barvy podzimu se na věnce hodí asi nejvíc – hnědé a žluté listy, červené šípky a krémové stuhy budou slavit úspěch (Zdroj: Pinterest)

 

 

Závěsné podzimní dekorace do bytu

 

Další možností, jak si podzimně ozdobit byt, jsou závěsné podzimní dekorace. Stačí, když si v lese vyhlédnete delší pevnou větev, kterou můžete obrousit a naimpregnovat a na ni pak můžete navěsit všechny své oblíbené podzimní věci. Výsledný závěs můžete dát do obýváku, do ložnice nebo třeba do okna.

 

podzimní dekorace do bytu

Závěsná podzimní dekorace do bytu s barevnými lístky udělá váš byt ještě útulnějším (Zdroj: Pinterest)

 

 

inspirace na podzimní dekorace

Skvělou podzimní rostlinkou pro tvoření je mochyně neboli physalis, která vytváří krásné oranžové lampionky. Můžete je dát do vázy nebo takto zavěsit ke stropu. (Zdroj: Pinterest)

 

 

výroba podzimní dekorace

Na závěsnou dekoraci můžete umístit i sušené ovoce či plody, listy, korálky, zkrátka všechno, co se vám líbí. (Zdroj: Pinterest)

 

Ať už se rozhodnete pro výrobu jakékoliv dekorace, určitě si tuto kreativní činnost užijete! Tak se toho nebojte a s chutí do toho! Dalšími podzimními dekoracemi do bytu se můžete inspirovat v dalších našich článcích, třeba o výrobě podzimních truhlíků.

 

Užijte si vyrábění a přejeme hodně štěstí!

 

podzimní dekorace do bytu

NOVAline banner
Tagy: