Potřeby na kempování

NOVAline banner

Kempování – oblíbený český koníček

 

Je pouze málo lidí, kteří nikdy nezažili noc v kempu, pod stanem nebo dokonce pod širým nebem. Češi jsou národem, který kempování miluje a není divu! Naše krásná krajina k výletům přímo vybízí. Na “čundr” je ale potřeba se pořádně vybavit, protože jak praví slavné skautské heslo: “Buď připraven!” Je dobré vědět, že nás na výletě nemůže nic zaskočit.

 

Vybavení na kempování se liší podle prostředí a terénu, do kterého se chystáme vyjet. Nejdůležitějším aspektem ježdění na výlety je samozřejmě strava. No a co je na kempování lepší než třeba takový pravý kotlíkový guláš?

 

V dnešním článku o kempování si představíme jak výbavu na vaření, tak další vychytávky, které správný výletník jistě využije.

 

 

 

 

 

Vybavení na kempování sestává samozřejmě z kvalitního stanu, spacáku a karimatky. Ty bohužel v naší nabídce nemáme, můžeme se ale bezpečně postarat o váš stravovací režim. Vaření venku je velice zábavná činnost, která ale vyžaduje správné náčinní – buď velký kotlík s trojnožkou, nebo ohniště či gril s roštem a samozřejmě opíkáčky na oblíbené špekáčky.

 

 

Kotlíky

 

Kotlíky se hodí na vaření polévek, gulášů, ale i brambor nebo těstovin. A navíc ke kempování prostě patří! Vaření v kotlících nad ohněm je také velmi snadné a zvládnou jej i kuchařští začátečníci.

 

Kotlík o objemu 13 l – ideální na správný guláš

 

 

Bytelný litinový kotlík na guláš, i se speciálním nástrojem na odklopení víčka

 

Stojany na kotlíky

 

Stojany na kotlíky jsou nedílnou součástí vaření v kotlíku. Snadno na ně kotlíky pověsíte a nemusíte se, až na pár zamíchání, o nic starat.

 

Stojan na kotlík nebo konvici k ohništi

 

Ideální pomocník při kempování – trojnožka na zavěšení kotlíku nad ohniště

 

Ohniště a grily

 

Ohniště a grily jsou ideální obzvlášť při pobytu v placeném kempu, kde není možnost rozdělání přímého ohně. Naštěstí existují menší, přesto výkonné, grily a ohniště, které můžete na cestách snadno sbalit do kufru auta.

 

Pro kempování v přírodě je skvělý tento přenosný gril v podobě kyblíku

 

Pokud si potrpíte na ochranu přírody, nemusíte při kempování rozdělávat oheň na zemi – na to je tu toto venkovní ohniště

 

Ostatní doplňky

 

Při kempování se nám samozřejmě hodí spousta dalších věcí. V naší nabídce najdete například speciální grilovací podložku, při výletech do lesa jistě využijete houbařský nožík a při relaxu v kempu nedáte dopustit na skládací stoličku s mnoha kapsami, kam můžete dát večerní vychlazené pivo.

 

Úžasná vychytávka na grilování – teflonová grilovací podložka proti přichytávání a propadávání jídla

 

 

Speciální opékáčky na klobásy

 

 

Krásná zástěra ochrání vaše oblečení před zašpiněním

 

Svíčka proti otravnému hmyzu, ideální při kempování u rybníka

 

 

Houbařský nožík rádi využijí všichni milovníci lesa

 

Plechový hrneček je při kempování nezbytnost! Nedá se tak snadno rozbít a ranní káva z něj bude chutnat tak nějak lépe

 

Skládací stolička, kterou skvěle využijete v kempu před stanem – má spoustu kapes na nářadí nebo i na vychlazené nápoje

 

Kempování a víkendové výlety po Česku si s těmito doplňky zamilujete! Je to skvělá a zábavná činnost, navíc by byla škoda nevyužít krásy naší republiky.

 

Zamluvte si proto kemp, najděte nějaké krásné zapadlé místo nebo sbalte pouze batoh a vydejte se za dobrodružstvím! Doufáme, že vám naše produkty budou při kempování dělat dobrou společnost.

 

Přejeme vám šťastnou cestu a spoustu zážitků!

 

 

NOVAline banner
Tagy: