Konzolový stolek NOVAline E0656

Konzolový stolek

 

Možná pojem konzolový stolek dávno znáte a možná ho teď vidíte poprvé. Co to je tedy za kousek nábytku? Konzolové stolky jsou velice praktické a zároveň stylové stolky, které se používají převážně v předsíních a chodbách. Díky užší ploše se totiž vejdou do menších nebo úzkých prostor jako jsou právě chodby a zaplní tak na první pohled nevyplnitelné místo.

 

Tyto konzolové stolky se někdy nazývají také odkládací, což přesně vystihuje jejich účel. Na konzolový stolek v předsíni můžete odkládat klíče, v ložnici knížky nebo šminky a v obýváku fotografie či květiny. Nejen, že hezky vypadají sami o sobě, doplněné o stylové dekorace (třeba svícny, lampy nebo sošky) budou dokonalým bytovým doplňkem.

 

V dnešním článku si představíme nejnovější přírůstky do naší kategorie konzolových stolků.



Televizní stolek

Televizní stolek s bílou patinou.

 

Nábytek s bílou patinou již nepatří pouze do venkovských obydlí, ale stále častěji bývá ozdobou i panelákových bytů.  V předchozích kolekcích jsme představovali spíše komody, stylová zrcadla, stoly a židle s patinou a nyní jsem rád, že jsme mohli do nové kolekce zařadit i televizní stolek.

 

Horní deska televizního stolku je 120x48cm a výška horní desky od země je 54cm.   Ze zadní části jsou připravené otvory pro zapojení televize a propojení s dalšími přístroji.

 

Příště se ale můžete těšit na rozšíření o servírovací stolek na víno, který bude naprostou perlou v této kolekci 🙂