Konzolový stolek NOVAline E0656

Konzolový stolek

 

Možná pojem konzolový stolek dávno znáte a možná ho teď vidíte poprvé. Co to je tedy za kousek nábytku? Konzolové stolky jsou velice praktické a zároveň stylové stolky, které se používají převážně v předsíních a chodbách. Díky užší ploše se totiž vejdou do menších nebo úzkých prostor jako jsou právě chodby a zaplní tak na první pohled nevyplnitelné místo.

 

Tyto konzolové stolky se někdy nazývají také odkládací, což přesně vystihuje jejich účel. Na konzolový stolek v předsíni můžete odkládat klíče, v ložnici knížky nebo šminky a v obýváku fotografie či květiny. Nejen, že hezky vypadají sami o sobě, doplněné o stylové dekorace (třeba svícny, lampy nebo sošky) budou dokonalým bytovým doplňkem.

 

V dnešním článku si představíme nejnovější přírůstky do naší kategorie konzolových stolků.



Noční stolky k posteli

Noční stolky

 

Noční stolky jsou úžasně praktickými společníky do ložnice. Kdo z nás nepotřebuje odložit mobilní telefon, budík nebo oblíbenou knihu, když se chystáme ke spánku? A nejen to – noční stolky se hodí i pro ty z nás, kteří noční stolky používají nejen jako odkládací místo, ale třeba jako skrýš pro deníky, noční mlsání v podobě čokolády nebo cennosti.

 

Noční stolky ale nemusí plnit pouze praktickou funkci – jsou také skvělou možností jak oživit a ozdobit interiér. Proto v naší nabídce najdete noční stolky ze dřeva, které jsou jemné a romantické, hodící se například do interiérů ve vintage či Provence stylu, a nebo noční stolky s kovovými nožkami, které jsou jako vystřižené z minimalistických Skandinávských chaloupek.

 

 



Zahradní lavice

Zahradní lavice pro vaše pohodlí

 

Kdo by nemiloval pobyt v přírodě, obzvlášť na zahradě? Hlavní ale je, cítit se na zahradě, terase či balkóně pohodlně a uvolněně. Ideálním společníkem pro vás tedy rozhoně bude zahradní nábytek, obzvlášť zahradní lavice či židle.

 

V naší nabídce najdete zahradní lavice v několika barvách i provedeních, například kovových nebo dřevěných, bílých nebo černých – zkrátka každý si určitě najde tu svoji vysněnou.

 

Zahradní lavice můžete umístit pod pergolu, na terasu nebo klidně mezi záhonky. Zahradní lavice vám umožní užít si chvíle venku v pohodlí a budou také skvělým a praktickým doplňkem při zahradních oslavách a grilovačkách.

 

 



Šarmantní francouzský venkov

Zařiďte si dům, byt či chalupu v romantickém Provence stylu!

Světlé barvy, přirozené odstíny dřeva a pořádná dávka elegance, která je pro Francii typická. Při dodržování pár pravidel bude váš domov dýchat atmosférou Provence.



Domov obklopený patinou

Omšelý vzhled není hned vadou na kráse, někdy je tomu právě naopak. Patina dokáže prostoru vdechnout atmosféru dávné historie a proměnit ho v místo s vlastní duší.

 

Patina si získala srdce nejednoho milovníka venkovského stylu, a tak dnes už není problém sehnat i nové kousky nábytku, které připomínají ten z babiččiny půdy. Při zařizování je dobré vsadit na autentičnost výsledného interiéru a zkombinovat tak starý nábytek s přírodní patinou  s tím nově pořízeným. Vznikne tak zajímavá směska materiálů, které spolu však úžasně ladí.



10 nejkrásnějších kousků s patinou

Starobylý vzhled a patina jsou v kurzu. Vybrali jsme pro vás 10 nejkrásnějších kousků, ze kterých je cítit atmosféra starých časů a špetka tajemství.

 

Bytové dekoraci i nábytek, které Vám nedají spát.