Zahradní lavice

NOVAline banner

Zahradní lavice pro vaše pohodlí

 

Kdo by nemiloval pobyt v přírodě, obzvlášť na zahradě? Hlavní ale je, cítit se na zahradě, terase či balkóně pohodlně a uvolněně. Ideálním společníkem pro vás tedy rozhoně bude zahradní nábytek, obzvlášť zahradní lavice či židle.

 

V naší nabídce najdete zahradní lavice v několika barvách i provedeních, například kovových nebo dřevěných, bílých nebo černých – zkrátka každý si určitě najde tu svoji vysněnou.

 

Zahradní lavice můžete umístit pod pergolu, na terasu nebo klidně mezi záhonky. Zahradní lavice vám umožní užít si chvíle venku v pohodlí a budou také skvělým a praktickým doplňkem při zahradních oslavách a grilovačkách.

 

 

 

 

Využití zahradních lavic se liší podle použitého materiálu. Rozdělili jsme tedy zahradní lavice z naší nabídky do dvou základních kategorií – na kovové zahradní lavice a dřevěné zahradní lavice.

 

Kovové zahradní lavice

 

Kovové zahradní lavice jsou skvělými společníky na zahradu. Díky odolnému materiálu vydrží i náročnější počasí, jako prudký déšť nebo naopak silně pražící slunce. Na zimu můžete kovové zahradní lavice velice snadno složit (nezabere vám to ani 10 vteřin) a bezpečně uložit do sklepa či komory.

 

Kovové zahradní lavice jsou navíc dodávány ve velice vkusných a romantických provedeních, například s ornamenty nebo ptáčky, takže vám lavice bude nejen prakticky sloužit, ale také ozdobí zahradu.

 

Zahradní lavice kovové

Zahradní lavice mnoha barev a provedení

 

Kovová zahradní lavice

Zahradní lavice kovová v bílé barvě s motivem ptáčků (kód: E0339)

 

Zahradní lavice z kovu

Kovová zahradní lavice v černé barvě s ptáčky (kód: E0338)

 

Kovová zahradní lavice

Zahradní lavice kovová s ornamenty v šedé barvě (kód: E0337)

 

Lavička zahradní se dřevem

Zahradní lavička s dřevěným sedákem (kód: E0340)

 

Lavička zahradní se dřevem

Zahradní lavička kovová s dřevěným sedákem a opěradlem (kód: dek7913)

 

Dřevěné zahradní lavice

 

Dřevěné zahradní lavice jsou velice romantickými kousky. Některé z nich jsou dodávány se stylovou patinou, takže jsou ideální pro milovníky Provence či vintage stylu. Budou nádherným doplňkem vaší zahrady.

 

O dřevěné zahradní lavice ovšem musíme pečovat mnohem více než o ty kovové. Nedoporučuje se vystavovat dřevěné lavice náročnému počasí, proto bude vhodné umístit je například pod pergolu nebo pod jakoukoliv stříšku. Za hezkého počasí samozřejmě budou sloužit i pod širým nebem.

 

Velkou výhodou dřevěných zahradních lavic je, že se skvěle hodí i do interiéru nebo zimní zahrady. Některé z nich mají navíc úložný prostor, například na deky či polštáře. Jistě si dřevěné zahradní lavice zamilujete, stejně jako my.

 

Zahradní lavice s úložným prostorem

Dřevěná zahradní lavice s úložným prostorem (kód: dek9450)

 

Zahradní lavice dřevěná

Zahradní lavice v šedé barvě s úložným prostorem (kód: dek4861)

 

Zahradní dřevěná lavice

Zahradní dřevěná lavice ve fialové barvě s úložným prostorem (kód: dek4860)

 

Zahradní lavice bílá

Zahradní lavice bílá ze dřeva (kód: dek8087)

 

Zahradní lavice dřevěná

Dřevěná zahradní lavice s patinou (kód: dek 8088)

 

Zahradní lavice jsou nejen praktickými doplňky na zahradu, ale dodávají místu styl, šmrnc a notnou dávku pohody. Zahradní lavice můžete doplnit podsedáky, polštáři nebo dekami pro umocnění pohodlí a vám už se téměř nebude chtít trávit čas jinde než na zahradě!

 

NOVAline banner
Tagy: