Zátky na víno, které oživí fádní dárek

NOVAline banner

Zátky na víno

 

Láhev vína je evergreenem vánočních i narozeninových dárků, obzvlášť pro přátele nebo kolegy. Kvalitní české nebo zahraniční víno rozhodně neurazí a potěší milovníky tohoto oblíbeného nápoje. Samotná lahev je ale lehce fádním dárkem, proto se nebojte dodat mu šmrnc pomocí malých, ale stylových doplňků.

 

Jedním z takových doplňků můžou být originální zátky na víno. Mnohdy se totiž při otevírání vína stává, že se korek zlomí nebo omylem vyhodí. Pak by ale dobré víno mohlo přijít vniveč. Máte-li ale v záloze náhradní zátku, může vám tak víno vydržet i na další večer.

 

Láhev doplněná o zátku s motivem zvířátka nebo postavičky se tak stane skvělým dárkem, který každý obdarovaný ocení za jeho originalitu. Dáte-li ji navíc do krásné tašky nebo dokonce truhličky, určitě nešlápnete vedle. Inspirujte se proto naším dnešním článkem a darujte víno už jen stylově!

 

 

Zátky na víno

 

 

Zátky na víno

Zátky na víno s různými postavičkami potěší opravdu každého

 

Zátky na víno

 

Zátek na víno v naší nabídce najdete opravdu širokou škálu – malované, se zvířátky nebo s postavičkami. Milovníky folkloru jistě potěší zátka s porcelánovým vrškem a malbou ovoce. Pejskaři zase budou nadšení zátkou s roztomilým pejskem. Na své si přijdou i fotbalisté, kterým můžete pořídit špunt přímo s fotbalistou nebo s míčem.

 

Pokud chcete darovat svatební dárek novomanželům nebo právě svatbu chystáte, určitě vám přijdou vhod zátky na víno se stylovými srdíčky. Hosté budou nadšení a víno na hostině zůstane po celý večer stejně lahodné jako bylo na začátku.

 

Korkové zátky

Zátka chrání víno před zvětráním a navíc moc hezky vypadá

 

 

Zátky na víno

Zátky se srdcem budou ozdobou svatební hostiny

 

 

Zátka

Zátka s fotbalistou potěší nejen nadšené fotbalové fanoušky

 

 

Zátka na víno

Korkový špunt s fotbalovým míčem bude dělat radost hlavně hráčům a fanouškům tohoto oblíbeného sportu

 

 

Korková zátka

Špunt s koněm udělá radost všem koňákům a milovníkům zvířat

 

 

Zátky

Tento krásný pejsek bude rád střežit lahev vína všem pejskařům

 

 

Zátky na víno

Sloni přinášejí štěstí, proto tímto dárkem takzvaně vyřídíte dvě mouchy jednou ranou

 

 

Zátky na víno

Krásná zátka se sovičkou ozdobí každou lahev vína

 

Ostatní doplňky

 

Zátky ale nejsou jediným způsobem jak ozdobit láhev darovaného vína. Pokud připravujete lahvinku jako narozeninový dárek, určitě zvažte doplnit ji o krásný decentní amulet se znamením oslavence. Lahev tak vypadá mnohem slavnostněji a přívěsek si pak obdarovaný může dát na klíče nebo na cokoliv jiného.

 

 

Přívěsek

Amulet se znamením dodá lahvince styl a potěší obzvlášť nadšence do horoskopů

 

Amulet

Lahev pak bude mít opravdu šmrnc

 

Základem úspěchu při darování vína je také taška. Obyčejným papírovým taškám už téměř odzvonilo, proto se můžete pustit i do většího experimentování. Jutová taška, která je uzpůsobená na dvě lahve, určitě udělá radost. Pokud nejte zastánci dárkových tašek, můžete zvolit variantu dárkové truhly na víno. Tu pouze stačí vystlat lýkem a rázem je velice krásný dárek na světě. Pohodlně se do ní vejde lahev vína i zátky na víno.

 

Taška na víno

Jutová taška na dvě vína bude ideální na krásnou prezentaci tohoto vděčného dárku

 

 

Dárková truhla

Víno v truhličce dovede dárkové balení lahví na novou úroveň

 

Obdarováváte-li opravdového milovníka vína, nebojte se pořídit k lahvince i stojan na víno. Nejen, že prakticky pojme až pět lahví zároveň, navíc je to krásný doplněk do domácnosti, obzvlášť do kuchyně nebo obýváku.

 

Stojan na víno

Domácí vinotéka se bude líbit vinařům profesionálům i amatérům

 

Láhev vína je tradičním dárkem ke každé příležitosti, dejte si ale záležet na jeho prezentaci, abyste oslavenci dokázali, jak vám na něm záleží. Doplňte ji proto o originální zátky na víno s oblíbeným motivem, o stylovou tašku nebo malou domácí vinotéku.

 

Zátky na víno

 

NOVAline banner
Tagy: