Zátky na víno, které oživí fádní dárek

Zátky na víno

 

Láhev vína je evergreenem vánočních i narozeninových dárků, obzvlášť pro přátele nebo kolegy. Kvalitní české nebo zahraniční víno rozhodně neurazí a potěší milovníky tohoto oblíbeného nápoje. Samotná lahev je ale lehce fádním dárkem, proto se nebojte dodat mu šmrnc pomocí malých, ale stylových doplňků.

 

Jedním z takových doplňků můžou být originální zátky na víno. Mnohdy se totiž při otevírání vína stává, že se korek zlomí nebo omylem vyhodí. Pak by ale dobré víno mohlo přijít vniveč. Máte-li ale v záloze náhradní zátku, může vám tak víno vydržet i na další večer.

 

Láhev doplněná o zátku s motivem zvířátka nebo postavičky se tak stane skvělým dárkem, který každý obdarovaný ocení za jeho originalitu. Dáte-li ji navíc do krásné tašky nebo dokonce truhličky, určitě nešlápnete vedle. Inspirujte se proto naším dnešním článkem a darujte víno už jen stylově!

 



Box na čaje

Boxy a krabice na čaje se třemi až dvanácti přihrádkami.   Jebnotlivé boxy na sáčky mají přesný rozměr balených sáčků.   Do každého z okýnek se vejde 6 – 12 jednotlivých sáčků.

 

Můžete tak pohodlně oddělit sáčky jednotlivých značek, nebo chutí.

 



Rozprašovač na olej

Rozprašovač na olej, ocet, nebo vodu.

 

Rozprašovače které dodáváme jsou určené na rozprašování květin. Mezi nejoblíbenější motivy patří rozprašovače dek1978 z kolekce Garden a dek____ v různých odstínových provedeních.

 

Když jsem poprvé slyšel od zákazníků v prodejně, že používají rozprašovače na květiny na rozprašování oleje na saláty, nevěřil jsem tomu.  Časem jsem se ale s tímto využitím setkával stále častěji.  Vždyť vlastně proč ne. Skleněná nádobka jde snadno umýt v teplé vodě a silikonový dávkovač lze také snadno vyčistit.



Recept na domácí chléb, který zvládne i laik napoprvé!

Recept na domácí chléb budeme potřebovat:

 

  • 1/2kg hladké mouky
  • 1 kávovou lžičku kmínu
  • 1 lžičku soli
  • 1 lžičku octa
  • 250ml vody
  • kostku kvasnic
  • trochu mléka
  • 1/2 lžičky cukru

 

Nejprve v malém hrnečku kvásek. Zahřejeme trochu mléka, rozpustíme 1/2 lžičky cukru, rozdrobíme do sladkého



Modrobílá kuchyně

Neobyčejné spojení barev, které však vytvoří v kuchyni příjemnou a uklidňující atmosféru. Modrobílá kuchyně není hned tak k vidění. O to víc bychom si s jejím zařízením měli vyhrát.

 

Nádobí, jídelní servis i textil spolu můžou skvěle ladit a tvořit tak dokonale sladěný prostor, ve kterém bude radost nejenom vařit, ale především žít.



Babiččina venkovská kuchyně

Pravá venkovská kuchyně je plná přírodních materiálů, textilu, nechybí smaltované nádobí, litinové doplňky a na plotně samozřejmě dobré jídlo, jehož vůně se nese celým domem. Co vám připomíná babiččinu kuchyni? Domácí marmeláda nebo oprýskané hrníčky? Ať je to cokoliv, můžete si kousek této vzpomínky vnést i do vlastní kuchyně. Objevte sílu a kouzlo bytových doplňků, které dokáží vyvolat vytouženou atmosféru a vybaví staré vzpomínky.