Dekorace do zahrady Buddhové

Dekorace do zahrady Buddhové

 

V letních měsících jsme plní energie a máme chuť zkrášlovat svoje obydlí a jeho okolí. Nedílnou součástí domova je pro ty šťastnější zahrada, pro ostatní alespoň terasa nebo balkon. Ve všech případech ale není snad lepší způsob, jak si obydlí zkrášlit, než koupí dekorací do zahrady.

 

Dekorace do zahrady můžete na našich stránkách najít v různých formách – sluneční hodiny, venkovní hodiny nebo třeba zahradní umyvadla. Dnes si ale představíme dekorace do zahrady vyrobené z betonu – sošky Buddhů.

 

Pokud tedy považujete svoji zahradu za ráj klidu, pohody a místo ideální k relaxaci, pak je tento článek právě pro vás.

 



Buddha jako symbol štěstí

Sošky Buddhy pro štěstí

 

Buddha je dokonale osvícená bytost, která dosáhla nejvyššího stupně poznání a pochopení všeho kolem nás. Buddha svým poznáním našel příčinu i dokonalé řešení všeho utrpení, a tak došel ke schopnosti naprosto univerzálního vcítění se do všech bytostí.

 

Symbol Buddhy je jedním z nejznámějších symbolů buddhismu, vyobrazovaný v mnoha různých podobách, například jako soška Buddhy. Tak jako tak je ale Buddha znám zejména jako symbol, který dodává pozitivní energii, přináší štěstí a klid a harmonizuje duši, tělo i mysl.

 

Sošky Buddhy jsou nádherným oživením interiéru či zahrady, které navíc přínaší mnohé benefity, jak bylo řečeno výše. Nechte se tedy v článku inspirovat různými soškami, které znázorňují tento symbol štěstí a klidu.

 

 



Dekorace do zasněžené zahrady

Připadá vám zahrada v zimě smutná? Samé opadané stromy, vyschlý trávník a kde nic tu nic. V zimě zahrada samozřejmě nejlépe vypadá pod bohatou sněhovou přikrývkou, ale pokud takové štěstí nemáte, můžete si pohled na zahradu bez květů zpříjemnit jinak. Třeba vhodnými zahradními dekorace, které dokážou i spící zahradu probudit k životu.



Retro zarážka na knihy

Vášniví knihomolové mají většinou knihy po všech místnostech v domě. Čtou vždy a všude. Jejich přeplněné knihovny často nestačí, a tak knihy zabírají i další volné police.

 

Ať už mají knihy srovnané podle žánru, abecedy nebo velikosti, chtějí mít přehled o tom, kde co v knihovně mají. Pro organizaci knih jsou ideální zarážky na knihy, které dokonale plní funkci udržovatele pořádku a mezi zástupem knih jsou příjemným zpestřením pro oči.



Domácí oáza klidu

Kategorie: Buddha, Retro dekorace,

Vytvořte si prostředí dokonalé k relaxaci po dlouhém dni! Dekorace v lehce orientálním stylu Vás vtáhnou myšlenkami do tajemných míst, daleko od domova.  Buddha, svícny, vonné lampy, lucerny, keramické vázy a další vhodně zvolené doplňky vykouzlí u Vás doma atmosféru, ve které se budete cítit skvěle. Perfektní volba do obývacích pokojů, ložnic i koupelen.

 

Zkrášlete Váš domov a vytvořte si dokonalé místo pro relax a pohodu!



Zahradní dekorace

Zahradní dekorace udělají z Vaší pěstěné zahrádky Váš druhý domov!  Tedy především v letních měsících. V tomto období však krásně oživí skalky, chodníčky, terasu a vstup do domu. Tak trošku vykompenzují chybějící krásu rozkvetlých rostlin, zelených stromů a dokonalého trávníku.

 

Nově u nás v nabídce zahradních dekorací naleznete i betonové sošky, které jsou do zahrady jako dělané. Krásně vypadají i v zahradě zapadané listím a sněhem. Veškerý sortiment naleznete v kategorii ZAHRADNÍ DEKORACE►