Dekorace do zahrady Buddhové

Dekorace do zahrady Buddhové

 

V letních měsících jsme plní energie a máme chuť zkrášlovat svoje obydlí a jeho okolí. Nedílnou součástí domova je pro ty šťastnější zahrada, pro ostatní alespoň terasa nebo balkon. Ve všech případech ale není snad lepší způsob, jak si obydlí zkrášlit, než koupí dekorací do zahrady.

 

Dekorace do zahrady můžete na našich stránkách najít v různých formách – sluneční hodiny, venkovní hodiny nebo třeba zahradní umyvadla. Dnes si ale představíme dekorace do zahrady vyrobené z betonu – sošky Buddhů.

 

Pokud tedy považujete svoji zahradu za ráj klidu, pohody a místo ideální k relaxaci, pak je tento článek právě pro vás.

 



Buddha jako symbol štěstí

Sošky Buddhy pro štěstí

 

Buddha je dokonale osvícená bytost, která dosáhla nejvyššího stupně poznání a pochopení všeho kolem nás. Buddha svým poznáním našel příčinu i dokonalé řešení všeho utrpení, a tak došel ke schopnosti naprosto univerzálního vcítění se do všech bytostí.

 

Symbol Buddhy je jedním z nejznámějších symbolů buddhismu, vyobrazovaný v mnoha různých podobách, například jako soška Buddhy. Tak jako tak je ale Buddha znám zejména jako symbol, který dodává pozitivní energii, přináší štěstí a klid a harmonizuje duši, tělo i mysl.

 

Sošky Buddhy jsou nádherným oživením interiéru či zahrady, které navíc přínaší mnohé benefity, jak bylo řečeno výše. Nechte se tedy v článku inspirovat různými soškami, které znázorňují tento symbol štěstí a klidu.

 

 



Vůně orientu

Kategorie: Budha, Retro dekorace,

Doplňky v exotickém stylu vnáší do interiéru jakési kouzlo a tajemno. Dekorace nabité energií probudí Váš domov k životu.

 

Pozvěte kousek dalekého východu k Vám do domu, zapalte svíčku a relaxujte.



27.1.2014 – soška Buddha – dekorace s energií …

Kategorie: Buddha, Budha, busty,

Buddha je symbolem moudrosti, štěstí, vyrovnanosti, osvícení, blahobytu a pozitivní energie.

Je mnoho míst kam lze takovou sošku umístit např. proti hlavním dveřím pro zahnání negativní energie nebo na pracovní stůl naopak pro dodání energie a zápalu. Soška Buddhy však poslouží také jako skvělá dekorace obývacího pokoje.

 

Se začátkem nového roku jsme hodnotili, přemýšleli o změnách, jsme plni očekávání a nadšení, co nám ten následující rok přinese.   Přivítejme tedy přicházející štěstí například