Modely traktorů

NOVAline banner

Modely traktorů

Stane se vám občas, že si nevíte rady s dárkem pro své blízké nebo děti? Nezoufejte, retro modely jistě potěší každého! Modely traktorů udělají radost hlavně sběratelům originálních kousků nebo nadšenců do agro techniky.

 

Modely traktorů, aut či motorek nejsou jen originálním dárkem, ale skvěle slouží také jako stylové dekorace do interiéru – ať už do domácího prostředí nebo také do dobových hotelů a prodejen.

 

 

Modelů traktorů najdete na NOVAline několik druhů. Všechny jsou každopádně originály, do detailu propracované modely, které vám udělají radost a vykouzlí úsměv na tváři.

model traktor

Kovové retro modely traktorů.

 

Mezi kovové modely traktorů z naší nabídky patří i tento červený krasavec. Je propracovaný do nejmenšího detailu a bude se skvěle vyjímat v pracovně nebo v dětském pokoji.

 

Červený model traktoru

Červený retro model traktoru

 

Tento krásný zelený model traktoru z kovu a plechu bude ozdobou každé sbírky!

Model traktoru zelený

Zelený retro model traktoru

 

Milovníci zemědělských strojů jistě ocení obzvlášť tento krásný červenobílý model traktoru. Skvělá hračka pro velké kluky.

 

Model retro traktoru

Červenobílý model traktoru

 

Červený retro kovový model traktoru je úžasným obrazem starých traktorů ještě bez kabiny. Je propracovaný do detailů a potěší každého milovníka historie i zemědělské techniky.

Model traktoru sběratelský

Sběratelský model traktoru v červené barvě

 

Na další kovové modely nejen traktorů se můžete podívat na našich stránkách www.novaline.cz.

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: