Vánoční dárky pro děti

Dárky pro děti

 

Vánoční dárky pro děti se mnohdy můžou stát tím největším a nejzapeklitějším oříškem. Ježíšek už má sice na spoustě míst vánoční dopisy posbírané, pokud ale patříte mezi ty domácnosti, kde se ještě děti nerozhodly, pak vás jistě ještě čeká náročné a zdlouhavé vymýšlení. To se vám ovšem pokusíme dnešním článkem co nejvíce ulehčit.

 

Připravili jsme si pro vás článek s deseti tipy a nápady, co na Vánoce dětem nadělit, a třeba vám poslouží i jako inspirace na dárky pro dospělé, kteři v duši dětmi stále (nebo alespoň občas) zůstávají.

 



Modely traktorů

Modely traktorů

Stane se vám občas, že si nevíte rady s dárkem pro své blízké nebo děti? Nezoufejte, retro modely jistě potěší každého! Modely traktorů udělají radost hlavně sběratelům originálních kousků nebo nadšenců do agro techniky.

 

Modely traktorů, aut či motorek nejsou jen originálním dárkem, ale skvěle slouží také jako stylové dekorace do interiéru – ať už do domácího prostředí nebo také do dobových hotelů a prodejen.

 



Jak na dětský pokoj ve vintage stylu?

Dětské pokoje mnohdy hýří výraznými barvami a vzory, že z toho jde hlava kolem. Hravý a veselý pokoj však dokážete zařídit i v jemných tlumených barvách, stačí se zaměřit na správné doplňky, které vykouzlí z pokoje pohádkové království.

 

Když jsme poprvé zahlédli fotografie dětského pokoje paní Kláry, věděli jsme, že přesně takový pokojíček nám na blogu nesmí chybět. Decentní a elegantní dětský pokoj ve vintage stylu, ten si prostě svoji chvíli slávy zaslouží. Tak se pojďte porozhlédnout po království, kterému kraluje malý Miky.

 



Dekorace do dětského pokoje

Pokud je vám blízký venkovský styl života, tak se jistě cítit dobře v prostředí, kde vládnou přírodní materiály. Stejně tak jako zařizujete například obývací pokoj nebo ložnici, můžete vkusně a elegantně vybavit i království vašich dětí. Dekorace do dětského pokoje vytvoří dokonale pohádkový interiér, ve kterém se budete cítit dobře vy i vaše ratolesti.