Noční stolky k posteli

NOVAline banner

Noční stolky

 

Noční stolky jsou úžasně praktickými společníky do ložnice. Kdo z nás nepotřebuje odložit mobilní telefon, budík nebo oblíbenou knihu, když se chystáme ke spánku? A nejen to – noční stolky se hodí i pro ty z nás, kteří noční stolky používají nejen jako odkládací místo, ale třeba jako skrýš pro deníky, noční mlsání v podobě čokolády nebo cennosti.

 

Noční stolky ale nemusí plnit pouze praktickou funkci – jsou také skvělou možností jak oživit a ozdobit interiér. Proto v naší nabídce najdete noční stolky ze dřeva, které jsou jemné a romantické, hodící se například do interiérů ve vintage či Provence stylu, a nebo noční stolky s kovovými nožkami, které jsou jako vystřižené z minimalistických Skandinávských chaloupek.

 

 

 

 

stolek

Noční stolek

 

Noční stolky se šuplíky

 

Noční stolky se šuplíky jsou skvělým a hlavně nezbytným doplňkem do ložnice. Můžete do nich uložit všechny potřebné věci – budík, oblíbené teplé papuče nebo cennosti. Romantický vzhled navíc krásně oživí celou ložnici.

 

Noční stolek se šuplíkem

 

Vysoký noční stolek se třemi praktickými přihrádkami

 

 

Noční stolky bez šuplíků

 

Noční stolky bez šuplíků se hodí pro nenáročné spáče, kteří potřebují noční stolek pouze na odložení nezbytných věcí, jako mobilu či budíku a oblíbené knížky. V takových případech vám skvěle poslouží právě odkládací stolky, které navíc dodají ložnici patřičný styl!

 

Noční stolek bez šuplíků, vhodný také jako odkládací stolek

 

Nízký noční stolek bez šuplíků, vhodný také jako odkládací stolek

 

Noční stolek ve vintage stylu bez šuplíků, hodí se také jako odkládací stolek

 

Noční stolky jsou zkrátka nezbytným doplňkem do ložnice. Můžete je doplnit stolními lampami v podobném dekoru (ZDE se můžete inspirovat) či aromalampami (ZDE hledejte inspiraci) a vytvoříte tak z vaší ložnice oázu klidu a pohody.

 

 

NOVAline banner
Tagy: