Vonné svíčky a vosky – pouhé škrtnutí zápalky vytvoří z vašeho příbytku útulný, voňavý a hřejivý domov

Domov by pro každého z nás měl být příjemným a bezpečným útočištěm, kde si budeme moci v přítomnosti našich nejbližších odpočinout, třeba po perném dni v práci, či škole. Vybavení našich domovů odpovídá našemu vkusu a představě o pohodlí. Příjemná vůně je poté takzvanou třešničkou na dortu, která však dokáže snadno, a přesto velmi efektivně, navodit hřejivou atmosféru a přímo vybízí k odpočinku. Asi nejoblíbenějším způsobem, jak provonět naše domovy jsou vonné svíčky, aromalampy, ale i vonné vosky.



Aromalampa – nejen provoněný domov, ale i pomoc při splínu, či nemoci

Podzim je tu a s ním i sychravé počasí a zkracování dnů. Delší čas trávíme ve svých domovech, a tak samozřejmě chceme, aby byl co nejútulnější. Pochmurnější počasí a nízké teploty, však řadě z nás náladu zrovna nezlepší. Aromaterapie, prostřednictvím aromalampy, tak může být skvělým způsobem, jak toho dosáhnout.

Aromaterapie pracuje s blahodárnými účinky éterických olejů z vybraných rostlin a to prostřednictvím jejich odpařování, pomocí ohně kalíšku v aromalampě, či během masáží, oleji k tomu určenými. Tyto éterické oleje dokáží porazit nejen špatnou náladu, ale i navodit relaxační atmosféru a dokonce nám pomohou v boji s nejrůznějšími nemocemi.

Správně zvolená aromalampa, tak může být nejen pomocníkem v dosažení lepší nálady a zdraví, ale i stylovým bytovým doplňkem, který vynikne nejen ve vašem obývacím pokoji.