COSTA NOVA BEJA

NOVAline banner

Costa Nova – kolekce BEJA.

Venkovský vzhled ručně vyráběné kameniny.

 

Portugalská firma COSTA NOVA vyrábí ručním způsobem nádobí z kameniny. Výroba je ale vybavena nejmodernější technologií při vypalování a vytváření glasury.

 

Na nádobí jsou i patrné prohlubně od prstů hrnčířů.  Ruční výroba – nádobí s vysokou a dlouhodobou hodnotou.

 

Přesvěčte se o kvalitě nádobí od Costa Novy. Začněte třeba hrníčkem na kávu. Rázem si ji zamilujete a budete ji muset mít doma kompletní …

 

Stáhněte si katalog zde >>> KATALOG COSTA NOVA BEJA

 

 

Nádobí můžete používat v myčce na nádobí, mikrovlnné troubě i v mrazáku.  Pouze zamezte teplotním šokům, aby se neponičila rychlou změnou teploty glasura!

 

COSTA NOVA kamenina s glasurou

BEJA

 

Nádobí, které bude sloužit generace …

 

 

 

COSTA NOVA BEJA

Beja – portugalské ručně vyráběné nádobí

 

 

Stylová a moderní kolekce Beja přidává sofistikovaný, ale přesto ležérní pohled na jakýkoliv stůl. S elegantními liniemi, všechno nádobí a servírovací podnosy mají elegantní a tmavě modrý okraj, který zachycuje architektonickou krajinu.

 

 

Beja keramika - kamenina

 

Beja navozuje pocit nostalgického  kouzla starých smaltovaných sbírek.  Elegantní a moderní kolekce Beja dodává současně sofistikovaný a ležérní vzhled každému stolu.

 

S elegantními liniemi, všechny kusy v této sbírce mají intenzivní modré ohraničení, které zachycuje architektonickou krajinu města Alentejo, které mu propůjčuje nostalgické jméno a kouzlo starých stylů sbírkových fondů, které byly doposud objeveny.

 

Costa Nova Beja

Ruční výroba – trvalá hodnota …

NOVAline banner
Tagy: